LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fenerbahces ti mand hentede point i 97. minut

| Super Lig | 0 kommentarer
Fenerbahces ti mand hentede point i 97. minut
Foto: Getty Images

Det lignede sjette ligasejr på stribe for Trabzonspor, men i syv minutters overtid scorede Fenerbahces Mathieu Valbuena til slutresultatet 1-1. 

Forud for lørdagens udekamp mod Fenerbahce havde Trabzonspor vundet de seneste fem ligakampe, så der ventede Fenerbahce en svær opgave.

Fenerbahce har haft en meget skuffende sæson og lå inden opgøret nummer 14 med bare fire point ned til stregen.

Trabzonspor lå på fjerdepladsen med fire point op til Besiktas, og jagtede derfor vigtige point i kampen om de europæiske pladser til næste sæson.

Og det startede glimrende for gæsterne. Efter godt et kvarter lobbede Abdulkadir Omur nemlig bolden over Fenerbahce-forsvaret til Yusuf Yazici, der sparkede Trabzonspor foran 1-0.

Gæsterne fortsatte trykket og kom til de fleste chancer i første halvleg, men Fenerbahce gik kun til pause nede med en enkelt.

Hjemmeholdet skiftede rutinerede Mathieu Valbuena på banen i jagten på en udlignende scoring, men Fenerbahce havde svært ved at skabe store målchancer.

Det blev endnu sværere for Fenerbahce med 20 minutter igen, da Sadik Ciftpinar fik sit andet gule kort for at stoppe en Trabzonspor-omstilling, og så var værterne reduceret til ti mand.

Dermed så Trabzonspor ud til at notere sig for sjette ligasejr på stribe, men i syvende tillægsminut dukkede Mathieu Valbuena op og scorede til slutresultatet 1-1. 

Dermed har Fenerbahce nu fem point ned til Erzurum under stregen, mens Trabzonspor fortsat er nummer fire. 

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 20. maj