Luk

Fenger-agent om kontrakt: Søger værdig aftale

| 3F Superliga | 24 kommentarer

Infoboks

Randers FC - OB
Superligaen Grundspil (27/11)
Bet25 2,42 3,50 2,95
Oddset 2,40 3,50 2,90
bet365 2,30 3,50 2,87

Max Fenger og OB ligger for tiden i forhandlinger om en forlængelse af den kontrakt, der udløber næste år. Agenten fortæller, at Fenger og co. vil have en værdig aftale.

Et af de store emner i den fynske 3F Superliga-klub lige nu er, at den lovende OB-angriber Max Fenger har en kontrakt, der står til udløb næste sæson.

Parterne ligger i forhandlinger, men de trækker ud, og det lader på diverse fora og sociale medier til at være en pine for OB's fans, at den 18-årige angriber endnu ikke har sat pen på en ny aftale efter at have scoret tre gange i sine første syv OB-kampe.

Fengers agent, Caglar Koycu, fortæller, at årsagen til, at Fenger endnu ikke har skrevet under skal findes i, at man søger en aftale, der matcher den 18-årige angribers præstationer på det seneste.

Det siger han til bold.dk.

- Vi er i forhandlinger, og vi har en rigtig god dialog med klubben, og vi snakker frem og tilbage, og så må vi se, hvad der sker, siger Fengers agent, Caglar Koycu.

Hvis dialogen er så god, hvorfor trækker det så ud?

- Det er jo klart, at vi forhandler for at få det bedste ud af kontrakten. Max skal også belønnes for alt det gode spil og det gode fodbold, han har præsteret. Sådan er det jo.

- Den dag vi får det, vi føler, der er værdigt, så er vi klar til at skrive under, og får vi ikke det, så er der ikke mere at komme efter. Vi har nogle krav, og de krav skal jo godkendes, men vi har en god dialog, og OB rykker sig. Det hele virker positivt, og der er ikke nogen, der skal gå i panik over noget som helst.

- OB gør, hvad de kan, og vi gør, hvad vi kan, og så håber vi på, at vi kan mødes et sted, hvor begge parter kan være glade.

- En forlængelse er i Max' interesse. Han er glad for at være i OB, og så længe man får respekten, man føler, man fortjener, så er der ikke mere at komme efter, og får man ikke det, så må man se på sine muligheder.

Caglar Koycu vil ikke kommentere på, om andre klubber har meldt sig interesserede i 18-årige Max Fenger.

- Det hele fungerer i OB

Han understreger, at Max Fenger er interesseret i at blive i OB, hvor han føler, at der er en god plan for ham.

- Max kan godt lide at være i OB, han er glad for sin udvikling og han er glad for, at Michael Hemmingsen (sportschef, red.) og Jakob Michelsen (cheftræner, red.) tror på ham og har lagt en plan, der kan udvikle ham, siger Caglar Koycu og fortsætter:

- Det hele fungerer i OB, og der er slet ikke noget der. Han er rigtig glad for at være i OB, og vi håber, vi på et eller andet tidspunkt kan nå til enighed.

Hvor langt er I fra hinanden i forhold til at nå til enighed?

- Der er ikke noget, der hedder, hvor langt vi er fra hinanden. Vi snakker, og jeg er jo Max' mand, og jeg prøver at få den bedste kontrakt til ham, og det tager den tid, det tager. Det kan være, det tager en dag, en uge eller en måned, og det er jo, hvad det er, siger han og fortsætter:

- Det kommer an på vilkårene, og kan vi blive enige om dem, så er der ikke så meget i det, og kan vi ikke, så tager vi den derfra.

- Men det var OB, der troede på ham og hentede ham i Roskilde, og som siden har bygget ham op og givet ham chancen i Superligaen. Han er et troværdigt menneske og han er taknemmelig for, at OB har givet ham muligheden. Men det er klart, at lige nu spiller han som førstevalg, og vi håber, at han får en værdig kontrakt, der afspejler den position, han har fået i klubben.

- Men vi har en rigtig god dialog, og der er helt ro på. Der er ikke noget at være stresset over fra OB's eller vores side.

OB hentede Max Fenger i Roskildes ungdomsafdeling i 2018, efter han havde vist store prøver på sin målnæse i U17 Divisionen.

I denne sæson har han i størstedelen af sæsonen været en del af OB's U19-mandskab, der blev danske mestre.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Jonas Dalgård

24 kommentarer

MartinHerold 15:17          
Det må være lidt vanskeligt, når man i OB ikke så han som et lysende talent i hele observationstiden gennem hans ungdomstid, at han så pludselig blomstrer i et par kampe. Man skal selvsagt ikke pludselig smide mere efter ham end man tænker han værd.
MartinHerold 15:21          
*ham x2
madin 15:24          
Man skal uanset hvad bare få givet ham en kontrakt frem for at det ender med han smutter gratis, det ville næsten ikke være til at bære :/
haraltidret 15:43          
OB har jo også en økonomi der skal hænge sammen, og de har lige givet Sabbi en sikkert ganske dyr kontrakt, så der er nok grænser for hvor langt de kan strække sig for at forlænge med Fenger.
Zinras 15:54          
Jeg tror bestemt OB vil gå langt for at forlænge den kontrakt, ellers ender det jo i noget der ligner situationen med Tengstedt. Det vil sgu være for dumt at smide et pænt talent på gulvet, når det er i dette segment man kan få den største profit på sigt via vidersalgsklausuler m.m.
Armadillo87 15:56          
Selfølgelig kommer de til at forlænge med ham. Han er heller ikke selv interesseret i at smutte, men har nogle krav som han ønsker at OB opfylder, og så skal det hele nok falde på plads.
madin 16:15          
haraltidret:

Nu har OB så også sparet nogle sæsoner efterhånden, så mon ikke om der er lidt ekstra på kontoen nu? :D
Onsdag 25. november
Tirsdag 24. november