LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fenger: Nyttig oplevelse på bænken

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Fenger: Nyttig oplevelse på bænken
Foto: Getty Images

Infoboks

Hammarby - Norrköping
Allsvenskan (27/05)
bet365 2,00 3,50 3,60
NordicBet 2,16 3,55 3,30
Oddset 2,10 3,40 3,15

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Hammarby-forsvareren Mads Fenger har tilbragt nogle kampe på bænken i denne sæson, men det har været en nyttig oplevelse, fortæller danskeren.

Mads Fenger rykkede sidste sommer fra Randers til svenske Hammarby på en fri transfer og han gik ind på holdet med det samme, indtil han blev sat på sidelinjen med en skade.

Skaden fik indflydelse på første del af denne sæson for Fenger, som dog siden er kommet tilbage, men har måtte kæmpe for sin plads på holdet. Det har betydet lidt tid på bænken, men det har danskeren lært af, fortæller han.

- Ja, det var kun de sidste måneder i Danmark, hvor jeg var på bænken nogle gange. Så det har været uvant, men også en god ting at prøve, siger forsvarsspilleren til Fotbolldirekt.

- Det er klart, at man hader at sidde på bænken. Men det er godt at vide, hvordan det er og at have konkurrence. Det gør dig kun bedre. Som sagt ønsker jeg overhovedet ikke at sidde på bænken, men det har været en nyttig oplevelse.

28-årige Mads Fenger har startet og spillet fuld tid i de seneste tre kampe for Hammarby. I seneste kamp mod Brommapojkarna kom han på tavlen med et flot frisparksmål.

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 26. maj