LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Fenger: Nyttig oplevelse på bænken

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Fenger: Nyttig oplevelse på bænken
Foto: Getty Images

Infoboks

Hammarby - Varbergs BoIS FC
Svenska Cupen Gruppe 4 (18/02)
NordicBet 1,11 7,55 17,50
Oddset 1,12 7,65 13,50

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Hammarby-forsvareren Mads Fenger har tilbragt nogle kampe på bænken i denne sæson, men det har været en nyttig oplevelse, fortæller danskeren.

Mads Fenger rykkede sidste sommer fra Randers til svenske Hammarby på en fri transfer og han gik ind på holdet med det samme, indtil han blev sat på sidelinjen med en skade.

Skaden fik indflydelse på første del af denne sæson for Fenger, som dog siden er kommet tilbage, men har måtte kæmpe for sin plads på holdet. Det har betydet lidt tid på bænken, men det har danskeren lært af, fortæller han.

- Ja, det var kun de sidste måneder i Danmark, hvor jeg var på bænken nogle gange. Så det har været uvant, men også en god ting at prøve, siger forsvarsspilleren til Fotbolldirekt.

- Det er klart, at man hader at sidde på bænken. Men det er godt at vide, hvordan det er og at have konkurrence. Det gør dig kun bedre. Som sagt ønsker jeg overhovedet ikke at sidde på bænken, men det har været en nyttig oplevelse.

28-årige Mads Fenger har startet og spillet fuld tid i de seneste tre kampe for Hammarby. I seneste kamp mod Brommapojkarna kom han på tavlen med et flot frisparksmål.


Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 16. februar