Luk

Fernandes efter sejr: Vi må ikke slappe af

| Champions League | 0 kommentarer

Med sejren over Istanbul Basaksehir ligger Manchester United lunt i svinget til at gå videre i Champions League, men det kræver fokus, mener tomålsskytten Bruno Fernandes.

Det blev til en pligtsejr over Istanbul Basaksehir, og avancement fra Champions League-gruppespillet er dermed mere end inde for rækkevide for Manchester United.

Men der bliver ikke hvilet på laurbærene for Ole Gunnar Solskjærs tropper, forsikrer profilen Bruno Fernandes, der selv stod for to af målene i sejren.

- Vi er i en god position, men vi kan ikke slappe af. Vi må tænke på Premier League nu, vinde kampen på søndag, og efter det har vi ikke meget tid, men der må vi igen fokusere på næste kamp i Champions League, sagde Fernandes til BT Sport efter kampen mod Basaksehir.

Han blev spurgt ind til, hvorfor han ikke vanen tro sparkede straffesparket for United og dermed fralagde sig muligheden for et hattrick i opgøret.

- Selvfølgelig vil alle spillere have et hattrick. Men efter seneste kamp i Premier League fortalte jeg Rashford, at han måtte sparke næste gang, så det huskede jeg. 

- Og han er en af topscorerne i Champions League, så det er vigtigt for ham. Det er lige meget, hvem der tager straffespark, så længe holdet scorer, tilføjede Fernandes.

Med sejren topper Manchester United gruppe H i turneringen med tre point ned til både PSG og RB Leipzig med to runder igen af gruppespillet.


Af Christian Ambæk
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar