Luk

Fernandes og Rashford bag sejr over Istanbul

| Champions League | 6 kommentarer

En solid først halvleg af Manchester United var rigeligt til at tage sejren mod de tyrkiske mestre Istanbul Basaksehir i Champions League.

Manchester Uniteds sejr over Istanbul Basaksehir var aldrig for alvor i fare, da de tog mødtes tirsdag aften i Champions Leagues gruppe H.

Allerede fra starten af opgøret satte United sig tungt på opgøret, da Marcus Rashford var på spil efter bare tre minutters spil.

Englænderen driblede sig igennem tyrkernes forsvar, men blev til sidst afvist af Gunok i Basaksehirs mål.

Keeperen havde dog ingen chance to minutter senere, da Bruno Fernandes kanonerede bolden i nettaget fra kanten af feltet efter et hjørnespark.

1-0 blev også til 2-0 ved portugiseren, der let kunne prikke bolden i det frie mål efter et forfærdeligt drop af Gunok, der fumlede et indlæg lige i fødderne på Fernandes.

Ti minutter før pausen sparkede Rashford så reelt spændingen ud af kampen, da han fra pletten med et langsomt tilløb sendte Gunok den gale vej og scorede til 3-0.

I anden halvleg forsøgte tyrkerne deres bedste for at pynte på resultatet, og kom blandt andet tæt på ved kaptajn Edin Viscas forsøg, der tvang en god redning ud af David De Gea i englændernes mål.

Et kvarter før tid kom der minimal spænding i opgøret, da Deniz Turucs frispark akkurat gik i mål, for selvom De Gea parerede bolden ud af målet, havde bolden sluppet stregen.

I kampens overtid blev United-sejren dog cementeret ved Daniel James, der let kunne puffe en tværpasning ind bag en travl Gunok til resultatet 4-1.

Med sejren ligger United lunt i svinget til at avancere fra gruppespillet med to runder igen og et forspring på tre point til både PSG og RB Leipzig.


Af Christian Ambæk
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar