LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Fernando Torres satte flot Atletico-punktum

| La Liga | 7 kommentarer
Spansk dominans i de Europæiske turneringer siden 2014
Emotionelt øjeblik! Torres' sidste farvel til Atletico
Highlights: Torres scorede to i sin afskedskamp på Wanda Metropolitano
Fernando Torres slutter i Atletico Madrid med manér
Forfærdeligt skudforsøg i Europa League finalen
Fernando Torres satte flot Atletico-punktum
Foto: Getty Images
Fernando Torres blev dobbelt målscorer i sin afskedskamp på Wanda Metropolitano, da Atletico Madrid hjemme spillede 2-2 imod Eibar i sidste runde af La Liga.

Atletico Madrid var inden dagens sidste spillerunde i La Liga imod Eibar sikre på at ende på rækkens andenplads bagved FC Barcelona. 

Diego Simeone havde fundet plads til Fernando Torres, der spillede sin sidste officielle kamp for hjemmeholdet. Det skulle vise sig at blive en god idé.

Men først kom udeholdet i front. Kike dukkede op i Atletico-feltet efter 35 minutters spil, og derfra kunne han prikke bolden i kassen bag en fremadstormende Jan Oblak.

Kort før pausen kom dagens mand dog i centrum. Angel Correa lagde uselvisk bolden til side til Fernando Torres, som nemt kunne udligne for hjemmeholdet til 1-1.

Torres var dog ikke færdig med at komme på scoringstavlen. En time inde i opgøret viste den 34-årige fin speed, da han løb fra udeholdets forsvar og satte føringsmålet ind.

Få minutter senere blev Atletico reduceret til ti mand. Lucas Hernandez modtog sit andet gule kort, efter franskmanden var for langsom i reaktionen i en duel mod Ivan Alejo.

Det lykkedes ikke hjemmeholdet at holde fast i føringen en mand i undertal. Ruben Penja leverede en dommedagshammer i det 70. minut, som Jan Oblak ikke havde en chance for at pille og dermed 2-2.

Det blev også kampens resultat, og Fernando Torres fik dermed en flot afsked med sin hjerteklub til trods for det uafgjorte resultat.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Magnus Jensing Hune
Onsdag 23. januar