LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Fernando Torres satte flot Atletico-punktum

| La Liga | 7 kommentarer
Highlights: Torres scorede to i sin afskedskamp på Wanda Metropolitano
Fernando Torres satte flot Atletico-punktum
Foto: Getty Images
Fernando Torres blev dobbelt målscorer i sin afskedskamp på Wanda Metropolitano, da Atletico Madrid hjemme spillede 2-2 imod Eibar i sidste runde af La Liga.

Atletico Madrid var inden dagens sidste spillerunde i La Liga imod Eibar sikre på at ende på rækkens andenplads bagved FC Barcelona. 

Diego Simeone havde fundet plads til Fernando Torres, der spillede sin sidste officielle kamp for hjemmeholdet. Det skulle vise sig at blive en god idé.

Men først kom udeholdet i front. Kike dukkede op i Atletico-feltet efter 35 minutters spil, og derfra kunne han prikke bolden i kassen bag en fremadstormende Jan Oblak.

Kort før pausen kom dagens mand dog i centrum. Angel Correa lagde uselvisk bolden til side til Fernando Torres, som nemt kunne udligne for hjemmeholdet til 1-1.

Torres var dog ikke færdig med at komme på scoringstavlen. En time inde i opgøret viste den 34-årige fin speed, da han løb fra udeholdets forsvar og satte føringsmålet ind.

Få minutter senere blev Atletico reduceret til ti mand. Lucas Hernandez modtog sit andet gule kort, efter franskmanden var for langsom i reaktionen i en duel mod Ivan Alejo.

Det lykkedes ikke hjemmeholdet at holde fast i føringen en mand i undertal. Ruben Penja leverede en dommedagshammer i det 70. minut, som Jan Oblak ikke havde en chance for at pille og dermed 2-2.

Det blev også kampens resultat, og Fernando Torres fik dermed en flot afsked med sin hjerteklub til trods for det uafgjorte resultat.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Magnus Jensing Hune

7 kommentarer

Pete2 20:42          
Fantastisk spiller som nok skulle have blevet i Liverpool
Peterand1 20:44          
Det er bare smukt
askov 20:45          
Selv om han bestemt ikke ramte et særligt højt niveau i Chelsea, nåede han trods alt at vinde CHL med Chelsea, noget han ikke nåede med Liverpool.
Fernando Torres 20:48          
Legenden over dem alle. Tak.
Kalevra 20:52          
Pete2 hvis han skulle være blevet et sted var det nu nok Atletico.

Lidt tyndt andet gult kort til Lucas, det satte helt sikkert en dæmper på festen. Bold skriver han kom for sent, men det så meget mere ud til at han faktisk blev fanget på den forkerte fod og ikke kunne komme af vejen.

Fedt Torres laver 2, det er ham vel undt.
Tjödalv 21:30          
Hvorfor skulle han være blevet i Atletico??? Han var i tre sæsoner Liverpools guldfugl og han leverede vel det bedste i sin karriere der. Mærkeligt indlæg.
Kalevra 22:50          
Fordi det er der han aller helst vil være? Det er der vel ikke noget mærkeligt i.
Tirsdag 21. august