Luk

Luk

Feyenoord er klar: Vi er ikke bange for Roma

| Conference League | 0 kommentarer

Infoboks

Feyenoord skal onsdag forsøge at snuppe Conference League-titlen foran næsen på Roma, men hollænderne frygter ikke den italienske modstand, fortæller Cyriel Dessers.

Onsdag aften bliver Conference League-finalen afgjort, når Roma og Feyenoord støder sammen i Albaniens hovedstad Tirana.

Det er et opgør, som de glæder sig til i den hollandske lejr, da de kan få lov til at prøve sig af mod Jose Mourinho og co. De ryster dog ikke i bukserne over at møde italienerne.

Det fortæller Feyenoords Cyriel Dessers ifølge UEFA.com.

- Jeg glæder mig virkelig til det. At spille finaler er det eneste, man tænker på, når man er topatlet, og især særlige kampe som disse mod Roma, det er en selvfølge. Jeg ser virkelig frem til det, og jeg håber, at det bliver den bedste kamp i mit liv.

- Vi er fortrøstningsfulde. Vi er ikke bange for Roma, som er en stor klub. Vi er bevidste om vores kvaliteter; så vi ved, hvad vi kan gøre. 

Feyenoord har på deres vej mod finalen blandt andet slået Marseille, Slavia Prag og Union Berlin, så det er en helt anden opgave, som venter dem onsdag.

De kan dog sagtens overraske, slår Dessers fast.

- Vi bliver nødt til at spille vores bedste, det er helt sikkert. Vi ved også, at hvis vi er det, kan vi slå næsten alle hold. Vi ved, hvad vi kan forvente. Vi er godt forberedt. Hvis vi bare gør vores ting og spiller vores bedste, så er alt muligt.

Der er kampstart mellem Roma og Feyenoord klokken 21:00.


Af Raymund Nelausen
Søndag 26. juni
Lørdag 25. juni