Luk

Feyenoord nemt videre til Europa League

| Europa League | 0 kommentarer
Feyenoord nemt videre til Europa League
Foto: Getty Images

Feyenoord er sikkert videre til Europa League, mens AEK Athen er ude af turneringen efter et drama i Tyrkiet. 

Feyenoord havde gode forudsætninger for at spille sig videre til gruppespillet i Europe League, da de torsdag aften var på besøg hos israelske Hapoel Beer Sheva. 

Hollænderne havde vundet den første kamp i Holland med 3-0, og da hjemmeholdet kort inden pausen fik en spiller vist ud lignede det en umulig opgave for israelerne. Efter en målløs første halvleg viste Feyenoord dog klassen efter pausen. 

Med tre mål på et kvarter fjernede Feyenoord den lille spænding, som måtte være tilbage i opgøret. Feyenoord er dermed klar til Europa League efter en samlet 6-0 sejr.

I Tyrkiet skulle AEK Athen forsøge at gøre skaden god fra først kamp, som grækerne havde tabt med 1-3. Og udeholdet kom godt fra start, da Marko Livaja midtvejs i første halvleg bragte AEK Athen i front.

Da grækerne også kom foran med 2-0 efter et straffespark inden pausen, manglede de blot yderligere en scoring for at spille sig videre. 

AEK Athen kom dog ikke på tavlen i anden halvleg, og dermed endte det samlet 3-3, og derfor er det Trabzonspor, som går videre på reglen om flest udebanemål.


Af Sajeev Shankar

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 16. september
Søndag 15. september