Luk

Feyenoord tabte trods Nicolai J-træffer

| Æresdivisionen | 0 kommentarer

Infoboks

Feyenoord - AZ Alkmaar 2-3
Æresdivisionen
10' 0-1 Jesper Karlsson
32' 1-1 Nicolai Jørgensen
47' 1-2 Myron Boadu
58' 2-2 Mark Diemers
70' 2-3 Myron Boadu
90' 2-3 Teun Koopmeiners

Nicolai Jørgensen udlignede for Feyenoord, som dog alligevel tabte 2-3 hjemme til AZ Alkmaar.

Feyenoord tabte i sidste weekend arvefjendeopgøret til Ajax. Søndag ventede der så Nicolai Jørgensen & co. en ny topkamp, da AZ Alkmaar var gæster på De Kuip.

AZ har ikke tabt siden starten af december, og de fik også en god start i Rotterdam. Efter bare ti minutter bragte svenske Jesper Karlsson dem sikkert foran efter at være blevet spillet fri i feltet.

Føringen fik lov at stå indtil et par minutter efter den halve time, hvor Nicolai Jørgensen havde held til at score sit tredje sæsonmål.

Danskeren modtog bolden under pres i feltet, og fik noget tilfældigt bolden forbi keeperen, og så satte Jørgensen ellers bolden i kassen trods et par modstandere på stregen.

Efter 47 minutter tog AZ føringen tilbage ved Myron Boadu, men Feyenoord kom tilbage på 2-2 inden der var spillet en time.

Boadu var dog ikke færdig, og efter 70 minutter bragte han AZ i front for tredje gang med en scoring på et veludført kontraangreb.

Dybt inde i overtiden kunne gæsterne have cementeret sejren, men Teun Koopmeiners brændte straffe. Det betød dog ikke noget for den samlede pointfordeling, og AZ dermed overhaler Feyenoord i Æresdivisionen og placerer sig som nummer fire. De har syv point op til førende Ajax.


 


Af Casper Baunsgaard
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts