LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Finaleplads på spil ved VM

| International | 1 kommentar
Finaleplads på spil ved VM
Foto: Getty Images
Tirsdagens altoverskyggende kamp finder sted i Rusland, hvor enten Frankrig eller Belgien spiller sig i VM-finalen på søndag. Derudover tages der hul på kvalifikationen til Champions League.

Efter et par dages pause ruller VM-bolden på ny, og i St. Petersborg findes den første VM-finalist denne aften, når Frankrig og Belgien tørner sammen i et brag af en kamp.

Belgien viste gode takter i første halvleg mod Brasilien, hvor et selvmål af Fernandinho samt en kanonkugle af Kevin de Bruyne banede vejen for en plads i semifinalen.

Frankrig så også overbevisende ud, da de på mål af Raphael Varane og Antoine Griezmann slog et forholdsvis tamt Uruguay-mandskab uden en skadet Edinson Cavani på banen.

Frankrig og Belgien mødte senest hinanden tilbage i sommeren 2015, hvor det endte med en målfest og en 4-3-sejr til Belgien i en venskabskamp.

Andetsteds tages der også hul på den lange vej til Champions League, hvor hold som Celtic og Malmø FF, med tilbagevendte Anders Christiansen i truppen, skal i aktion.

Dagens højdepunkter:
18.00 Alashkert FC - Celtic
20.00 Frankrig - Belgien
20.45 Drita - Malmø FF

Se Burnley - Tottenham Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Kenneth Hansen

1 kommentar

Lord Harrasmus 09:11          
Wow kommer de i finalen hvis de vinder?
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar