LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Finnbogason før Horsens: Det bliver mærkeligt

| Superligaen | 11 kommentarer
Hurtige highlights: Horsens og Vejle delte i gyserpuljen
Rundens hold i Superligaen: 'Han kommer ind med en helt fantastisk fysik'
Se alle Superliga-målene i runde 29 her
Han har lige fået et gult kort - men Horsens-spiller slipper for udvisning efter denne tackling
Skuffet Bo H. efter nyt nederlag: 'Vi får ikke noget af dommerne - de har været efter os hele sæsonen'
Finnbogason før Horsens: Det bliver mærkeligt
Foto: Getty Images
Kjartan Finnbogason skal fredag op imod sin tidligere klub AC Horsens, og det bliver en både mærkelig og sjov oplevelse for islændingen.

Kjartan Finnbogason forlod i sommer AC Horsens som helt, da han ødelagde Brøndbys mesterskabsfest i næstsidste Superliga-runde.

I vinter vendte han tilbage til dansk fodbold efter et halvt år i Ungarn, og islændingen endte hos AC Horsens' største rival, Vejle Boldklub.

Fredag skal angriberen for første gang møde sin tidligere klub, og det bliver lidt af en oplevelse.

- Det bliver mærkeligt at stå over for AC Horsens, men samtidig også fedt, og jeg ser meget frem til kampen, siger Kjartan Finnbogason til VB's hjemmeside.

- Da jeg kom til Vejle, havde klubberne afviklet deres to indbyrdes kampe i grundspillet, og jeg har slet ikke tænkt over muligheden for et tredje og fjerde opgør. Men pludselig kom puljerne, og nu står vi og skal kæmpe for en sejr mod AC Horsens.

- Det er en sjov kamp for mig, fordi jeg havde fire år i AC Horsens. Jeg var en del af klubbens optur med oprykning og top seks i Superligaen. Det var en sjov rejse, og jeg mødte mange fantastiske mennesker. 

- Men nu er jeg fokuseret på, at Vejle Boldklub skal vinde, og det bliver kun ekstra sjovt, fordi jeg står over for mange modspillere, jeg har en relation til, siger Kjartan Finnbogason.

Den islandske angriber fortæller, at han sagtens kan sætte sig ind i, at de to klubbers fans har et anstrengt forhold til hinanden. Han mener i øvrigt, at fanbasen i VB er større end i AC Horsens.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

Blokvogn 08:38          
KJartan det bliver spændende, du havde succes i ACHorsens og vi var glade for dig. Idag håber jeg du har det godt og gør det godt for din nye klub, bare ikke iaften der må du gerne kikse.
BedreEndBeckmann 09:22          
Det var vel egentlig FCM der ødelagde Brøndbys mesterskabsfest... Og mon ikke, med hans fjender på sjælland, han hellere havde været foruden de 2 mål... Jeg ville ihvertfald ikke gå en tur på strøget, hvis jeg var ham... Trist det skal være sådan, men det er nu en gang fakta...
Gustav09 09:59          
Er der mange Brøndbyfans på Strøget? Holder de sig ikke i hulerne vestpå? Hvis han har fjender fordi han scorer mål i en fodboldkamp er BIF´s fans endnu mere hjernedøde end jeg troede.
Denhvideobama 10:06          
Tror sgu ikke han vil være sine mål foruden
Sheringham 10:13          
Vi har ikke noget forhold til ham i Horsens... Han er ikke en klubmand så hvad han laver nu er fuldstændig ligegyldigt. Han er bare endnu en lønseddels-ridder der havde et stop i Horsens. Han er ikke mere end det...
bruger 150225 11:36          
Det skulle ikke undre mig kjartan laver en kasse mod sit gamle hold, ham kunne vi sku godt ha brugt igen i Horsens , håber på en kanon kamp i aften kom så guuler
Jensen99 13:27          
Sheringham: Nu er begrebet klubmand hvis uddødet for flere år siden. Det eksisterer ikke idag. Faktisk mener jeg at Finnbogasson gjorde det godt i AC og passede fint til spillestilen. Nu har man andre typer oppe foran men stadig samme spillestil. Derfor er AC i den situation de er i nu.
Mandag 22. april