Luk

Finnbogason kan få hård straf for knytnæve

| Urvalsdeild | 1 kommentar

Infoboks

Kjartan Finnbogason blev udvist for en knytnæve mod ansigtet på en modspiller, og det kan koste den tidligere Superliga-angriber en hård straf i sin islandske klub.

Den tidligere Superliga-angriber Kjartan Finnbogason gjorde sig søndag uheldigt bemærket, da hovedstadsklubberne KR Reykjavik og Vikingur tørnede sammen på Island.

I overtiden opstod der voldsom tumult mellem spillerne, og her blev Finnbogason udvist, da han slog ud efter Vikingurs reservekeeper Thordur Ingason midt i menneskemængden.

På tv-billederne ligner det, at han med en knytnæve slår ud efter Ingasons ansigt - målmanden var udskifter - hvilket Finnbogason fik rødt kort for, men der kan vente ham en endnu hårdere straf.

Den tidligere AC Horsens-, Vejle- og Esbjerg-islænding har mandag været ude at undskylde for sin opførsel, og han afviser, at han var voldelig.

- Jeg svingede ikke med min knytnæve eller slog nogen i ansigtet. Nogle gange ser man rødt, men jeg ville bare skubbe ham væk og gjorde det kompromisløst sammen med andre i denne episode, siger Finnbogason til Visir.

- Jeg er helt enig i, at det ser skidt ud på video. Jeg undskylder for det, jeg gjorde.

Thordur Ingason fik desuden også rødt kort, mens Vikingur-keeper Ingvar Jonsson, der var på banen, fik gult kort i situationen.

Vikingur kan i næste weekend vinde mesterskabet i sidste spillerunde af den islandske Urvalsdeild.

Se situationen med Kjartan Finnbogason herunder.


Af Sara Margren
Mandag 25. oktober