LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Finnbogason og Louati dukkede SønderjyskE

| Superligaen Grundspil | 46 kommentarer
Derfor vandt AGF - euforisk målscorer giver svaret
AGF-reporter fælder dom over Riddersholm: 'Det er ikke noget fantastisk billede, der står tilbage'
Guld-Glen angrebet fra flere fronter efter kontroversielt jobskifte - hør hans version
David N. hylder AGF-kongekasse: Jeg har sgu aldrig scoret et så flot mål
Ankersen genopfører GYSELIG afbrænder: Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte
Finnbogason og Louati dukkede SønderjyskE
Foto: Getty Images
Kjartan Finnbogason scorede efter 20 minutter i sin debut og blev matchvinder, da Vejle sled sig til en 2-0-sejr over SønderjyskE i Superligaen. Imed Louati scorede et vidunderligt mål til 2-0.

Vejle tog søndag imod debuterende SønderjyskE-træner Glen Riddersholm og hans tropper på et gennemblæst stadion i Nørreskoven.

Begge klubber gav debut til flere spændende spillere, hvor Kjartan Finnbogason fik første kamp for Vejle, mens Marco Rojas debuterede i SønderjyskE-angrebet.

Kampens indledning var en lige en af slagsen, da begge hold fik spillet sig frem til sporadiske chancer, der dog ikke blev synderligt farlige i nogen af enderne.

Efter et kvarter begyndte et lille Vejle-overtag, som efter 20 minutter betød, at Kjartan Finnbogasson fik sig en fornem debut.

Jacob Schoop og Arbnor Mucolli spillede forrygende sammen i SønderjyskE-feltet, hvor Mucolli kom til baglinjen og smed bolden ind foran.

Som en pinballkugle fløj bolden rundt mellem angribere og forsvarere, men til slut endte den altså ved Finnbogason, der resolut sparkede bolden i kassen til 1-0.

Kun to minutter senere skulle det blive endnu værre for Riddersholms tropper.

Vejles Tobias Mølgaard smækkede på Beckham-vis bolden tidligt ind i feltet, hvor Imed Louati lænede sig frem i bolden, stødte til den med hovedet og dirigerede læderkuglen i det modsatte målhjørne til 2-0.

Frem mod pausen kom SønderjyskE bedre med i opgøret og var blandt andet tæt på ved Rojas, som fik sendt et drilsk skud mod Vejle-keeper Pavol Bajza, der blev ramt i hovedet af bolden og gav en farlig retur, men det lykkedes ikke
SønderjyskE at komme på bolden og få sendt den i mål.

Derfor gik Vejle og SønderjyskE til pause ved 2-0.

Anden halvleg fik en rodet start, hvor Vejle først fik en stor chance efter endnu et godt sammenspil af Schoop og Mucolli, inden SønderjyskE lykkedes med at presse sig længere frem mod Vejle-målet.

Et kvarter inde i anden halvleg skiftede Riddersholm ud, og det betød, at den tidligere FCK'er Danny Amankwaa fik sin SønderjyskE-debut.

SønderjyskE blev ved med at presse Vejle og kort efter indskiftningen af Amankwaa var Rojas og førnævnte tæt på at lykkedes med et farligt sammenspil.

Rojas førte flot bolden frem og sendte Amankwaa dybt, men afleveringen blev en smule for lang, hvorfor Bajza kunne samle bolden op.

Kort efter kom SønderjyskEs største chance i kampen, da Steffen Gartenmann smækkede et fladt indlæg ind foran, hvor venstreback Jeppe Simonsen var strøget med frem.

Backen knaldede til bolden, der snittede Bajzas handsker, inden den fløj på tværliggeren og ud.

Mod kampens slutning pakkede Vejle sig og ventede på omstillinger, og med fem minutter igen fik SønderjyskE bolden i nettet, men Mart Lieder kom på bolden fra en offside-position, og derfor blev hollænderens mål altså annulleret.

Kort før tid nærmede gæsterne sig igen, da Peter Buch smækkede bolden på overliggeren endnu en gang.

Det skulle ikke blive til større chancer for gæsterne, og dermed kunne Glen Riddersholm altså notere sig et nederlag i sin debut som SønderjyskE-træner.

Vejle kunne derimod notere sig sit første clean sheet siden 1-0-sejren over Esbjerg i september 2018.

Med sejren haler Vejle altså tre point ind på SønderjyskE i bunden af Superligaen, men oprykkerne forbliver på ligaens 13.-plads med 19 point.
SønderjyskE er nummer 11 med 22 point.


Se Everton - Manchester United Stream live på Eurosport Player   
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

46 kommentarer

Havenisse 17:56          
FUldt fortjent sejr der snildt kunne ende 4-2. Positivt for foråret.

Som forudsagt bliver sænderjyskE en del af bundstriden sammen med Vendsyssel , Vejle og Hobro.
TheHarryKaneTeam 17:57          
Så er processen igang i SønderjyskE ;-) Finnbogason, Finnbogason! (han tog guldet fra Brøndbyyyy)
Foggy 17:58          
To dårlige hold. Vejle scorer et heldigt mål, mens nummer to var et klassemål af Louati.

SE har meget at arbejde med. Forhåbentligt ryger Marc Pedersen snart på bænken.
Pulv 18:00          
JAAAAAH. Så vigtigt med en sejr. Og så holdt vi endda nullet. Fantastisk at få angriberne i gang.

Egentlig en ok kamp forholdene taget i betragtning, men denne gang var marginalerne med Vejle. Jeppe Simonsen fik vi aldrig styr på, og træværket måtte hjælpe lidt til.
steen27 18:02          
Pyyyhhh, drømmestart på foråret for VB. Guld-start af Kjartan, og min normale syndebuk, Louati, spillede godt, scorede, og blev (vist) ikke skadet.

Nårh ja, og så fik vi Glenn ned på jorden. Åh hvor dét også glæder mig.

Det er en god dag.
refcon 18:03          
Vejle havde da ikke meget andet end de 4-5 minutter hvor de scorer først et heldigt mål, som SE forsvaret burde have clearet, dernæst et rigtigt flot mål på en omstilling. SønderjyskE skal få trænet forsvar og ikke mindst se at blive mere farlige. Men bortset fra resultatet og målene så var der da tegninger til noget fornuftigt.

Alt i alt to dårlige hold, på en dårlig bane i dårligt vejr. Så der er plads til forbedring hele vejen rundt.
Havenisse 18:05          
Til gengæld havde vi giga mange chancer. Bla ved første mål hvor vi kunne score 3-4 fange inden i samme angreb. Vi fortsatte med at producere mabge chancer og som kampen skred frem fik vi mange kontraer
Søndag 21. april
Lørdag 20. april