Luk

Finnbogason: Sejren i dag er lidt speciel

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Vejle Boldklub 3-1
Superligaen Grundspil
8' 1-0 Louka Prip
41' 2-0 Kjartan Finnbogason
49' 3-0 Jannik Pohl
90' 3-1 Wahid Faghir

Ifølge Kjartan Finnbogason gjorde hele efterspillet af hans afsked med Vejle dagens Horsens-sejr speciel.

Kjartan Finnbogason blev efter eget udsagn frosset ud af Vejle før sæsonen, hvorefter han vendte tilbage til sin gamle klub AC Horsens.

Søndag scorede han mod sine tidligere holdkammerater, da Horsens vandt med 3-1 på hjemmebane mod Vejle, og den sejr glæder islændingen.

Det fortalte han til Eurosport efter kampen:

- Sejren i dag er lidt speciel på grund af alt det, der er sket, men jeg er bare virkeligt glad på hele klubbens vegne for, at vi vandt i dag, siger han og uddyber:

- Det kunne ikke være bedre. Det handler ikke om mig, men vi havde brug for sejren. Vi fik tre point, og det er det vigtigste for os, men det er da lidt sødere, når det er mod Vejle.

Finnbogason nåede at spillede 21 minutter for Vejle i sæsonens første kamp mod AGF, før han blev degraderet til U19-holdet.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Jonas Nielsen

5 kommentarer

Vitus 17:38          
“Finnbogason nåede at spillede 21 minutter for Vejle i sæsonens første kamp mod AGF, før han blev degraderet til U19-holdet.” Troede han var for gammel til u19! Men det må da anses for et kompliment for at han holder sig godt, hvis den er gik....
Bruger1711823 23:05          
Han blev ikke degraderet til u19. Han fik at vide, at han ikke var en del af truppen og Vejle ville forsøge at arbejde for en aftale med Kjartan og foreslog ham at tage fri en 4-5 dage. Det ville kjartan ikke, men krævede at få stillet træning til rådighed og da han ikke var en del af førsteholds truppen, fik han lov at træne med u19
biiiiib 09:28          
kan godt forstå kjartan, men synes Vejle har behandlet ham meget fair i denne situation. Han spillede ikke særlig godt efter coronapausen og han får at vide han formentlig bliver 3 valg i angrebet, og klubben har samtidig fundet andre muligheder til ham. Det vælger han at sige nej tak til - fair nok. Så vælger Kjartan at give et virkelig dumt interview efter kampen i agf, da udstiller træneren - dumt! på trods af det giver klubben ham en chance mere (dog vælger træneren ikke at gøre det). Da han så får at vide det er bedst at skilles fordi hans sag tager for meget fokus i spillertruppen - også forståeligt. Men virker ikke til Kjartan respekterer at han skaber for meget fokus i truppen, og insisterer på at ville træne og spise sammen med truppen. Men på trods af alt det går vb med til at fritstille ham velvidende at der er en god chance for han ender i Horsens. Synes jeg er flot af vb, da de jo i princippet kunne have insisteret på han ikke måtte skrive med en superligaklub.
InfoMinisteren 09:32          
Ingen andre klubber i Danmark behandler deres 3. valg til angriberposten, som Vejle har behandlet Kjartan. Der er absolut ingen undskyldning.

De sender en spiller hjem, nægter at lade ham træne eller se den trup, som han er en del af - alt sammen pga. ejeren er voldsomt barnlig, og ikke kan tåle at blive nævnt i et interview.

Om det er ejeren eller en sportslig vurdering, så har Vejle handlet utrolig usympatisk og forkert ift. spillerforeningens regler.
Bruger1711823 23:27          
InfoMinisteren

Det er da godt nok den værste vrøvl du får fyret af. Men det kommer ikke bag på mig.

Kkartan er synderen her. Det er Kjartan der ikke kunne acceptere sig i en ny rolle og satte sig selv over klubben, træneren og hans medspillere.

Forstår slet ikke du nævner ejeren i dette tilfælde. Træneren har ud fra en logisk konsekvens af Kjartans manglende præstationer vurderet ham som 3. Valg

Vejle har været fair og forsøgt at finde en løsning. Den har Kjartan modarbejdet. Kjartan ville væk. Det ville Vejle hjælpe med, men da Kjartan ikke ville være en del af truppen, så valgte man at tilbyde ham at tage 4-5 dage fri, mens man fandt en løsning. Det ville Kjartan heller ikke. Han ville have træning stillet til rådighed, som han har ret til. Og da han ikke ville være en del af et hold, så måtte han jo stilles et alternativ til rådighed. Det er ikke imod spillerforeningens regler. Det er i øvrigt ikke spillerforeningen der dikterer reglerne.

Det er i øvrigt kun i Horsens man pisser på den måske en af de vigtigste personer i klubbens historie og agerer usympatisk fyrer ham og smider ham på porten fordi han har valgt at søge nye udfordringer efter hans kontraktudløb.
Tirsdag 19. januar
Mandag 18. januar
PC-dialog lukket: AGF og FCK kan ikke enes
07:23
Kjær udgik: Ingen grund til flere hovedpiner
07:18
Vilde Zlatan scorede for 23. år i træk
07:18
Vilde Zlatan scorede for 23. år i træk
07:17
PC-dialog lukket: AGF og FCK kan ikke enes
07:16
Vilde Zlatan scorede for 23. år i træk
07:10
LIVERPOOL F.C.
07:07
Medie: Elvius-salg kan indbringe op til tre mio.
07:05
PC-dialog lukket: AGF og FCK kan ikke enes
07:01
Vilde Zlatan scorede for 23. år i træk
06:50
Arteta roser: Aubameyang havde brug for det
06:39
AC Milan - Tilbage i Europa!
06:32
Hillerød vil tage største skridt med FCN-hjælp
06:30
Zlatan blev den store helt i ny Milan-sejr
06:27
Zlatan blev den store helt i ny Milan-sejr
06:12
Topkampe i både England og Tyskland
06:00
Bundesliga Tipstråden 2020/2021 - Englische Woche
05:49
Medie: Ung HB Køge-kant rykker til Serie A
05:08
Messi udvist da Bilbao vandt titel i forlænget
04:15
Super Victor Jensen-aktion i Jong Ajax-triumf
03:50
Arsenal slog uden kvaler tandløse Newcastle
03:42
PC-dialog lukket: AGF og FCK kan ikke enes
02:23
hummel lander aftale med ny PL-klub
02:12
Medie: Frederik Sørensen tæt på Serie B-klub
02:11
Super Victor Jensen-aktion i Jong Ajax-triumf
02:02