LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Finnbogason sikrede Vejle uhyre vigtig sejr

| Superligaen | 38 kommentarer
'Der er ikke skyggen af gult kort eller frispark': Vred Hobro-træner vil appellere anførers karantæne
Av for den: Hobro-stopper udgår efter grimt spark i hovedet i 1. minut - Vejle-spiller undgår kort
Vejle sender Hobro mod 1. division: Se Finnbogasons fornemme hovedstød her
Hobro-chef bejler til Peter Sørensen: Vil have ham her næste sæson - uanset rækken
William Kvist-hyldest, Ståle-interview og ny AGF-sejr: Se hele søndagens ONSIDE her
Finnbogason sikrede Vejle uhyre vigtig sejr
Foto: Getty Images

Kjartan Finnbogason scorede kampens enlige mål, da Vejle Boldklub vandt 1-0 ude over Hobro i den første af to playoff-kampe.

Hobro bød søndag Vejle Boldklub op til playoff-dans i den første af to opgør om ikke at spille en direkte nedrykningskamp mod enten Vendsyssel eller AC Horsens.

Hobro kom mareridtsagtigt fra start, idet forsvarskrumtappen Rasmus Minor måtte udgå efter bare fem minutter.

Minor blev ramt i hovedet af Vladlen Yurchenkos støvle, og han måtte bæres fra banen og hastes på hospitalet.

Vejle var herefter mest på bolden, men først efter en halv time kom gennembruddet for gæsterne. Et indlæg fra anfører Jacob Schoop blev sendt ind i panden på Kjartan Finnbogason, der headede gæsterne på 1-0 og scorede sit femte sæsonmål.

Hobro tog herefter fat og pressede i perioder godt på. Emmanuel Sabbi var livlig og leverede flere gode aktioner for hjemmeholdet.

Det gode spil udmøntede sig dog ikke i et mål for Hobro før pausen, og derfor var Vejle foran med 1-0 efter første halvleg.

Sabbi fortsatte sine gode takter i anden halvleg, og han var tæt på at udligne efter bare et par minutter af anden halvleg.

Herefter blev det lidt af en slåskamp med masser af nærkampe, og Jonas Brix-Damborg modtog et gult kort for en hård tackling, hvilket holder ham ude af returkampen.

Begge hold havde svært ved at spille sig frem til det helt store – og samtidig turde ingen af holdene blotte sig fuldkommen bagtil.

Kjartan Finnbogason endte dog alligevel med at få en kæmpe chance kort før tid efter glimrende forarbejde af Sergiy Gryn.

Det hele endte dog med en 1-0-sejr til Vejle Boldklub, der dermed står med det bedste udgangspunkt før returkampen i Nørreskoven i næste uge.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

38 kommentarer

Altid Vejle boldklub 16:00          
Sådan Vejle
Friisenfriis 16:00          
Jeg skal da lige love for, at den sport vi kender som fodbold kan tage sig helt anderledes ud, hvis spark i hovedet pludselig skal til at være tilladt. Det her handler ikke om Hobro vs Vejle, men at hvis det her begynder at danne præcedens i Superligaen, så kan man lige så godt sætte sig og se en MMA-kamp?
Pulv 16:02          
Fa´me en vigtig sejr. Klasse mål og generelt en diciplineret indsats kampen igennem. Vi ses i Nørreskoven til returen...
Mikesas 16:02          
Fedt fedt fedt. Vejles spillestil foretrækker jeg til hver en tid fremfor Hobros og Horsens.
Mastade 16:03          
Fint udgangspunkt til hjemmekampen. Hvis vi snart kan få skippet Louati videre ville jeg blive lykkelig. Eventuel i bytte for en ny maskot eller lign. Han er ligeså træls at se på som Neymar minus evnerne.
Maradona-Messi 16:06          
argh, come on! Den er til gult og ikke mere. I øvrigt også bemærkelsesværdigt, hvor ofte Hobros spillere griber rundt om VBs spillere, hvor det ikke dømmes - herunder et i mine øjne klart straffespark.
Kjartan, sikke en mandfolkeindsats!
ViborgVFF 16:06          
Tror det var sidste superligakamp i Hobro i meeeget lang tid

Fantastisk eventyr - men tror alligevel ikke at mange for alvor vil savne Hobro i superligaen
Tirsdag 21. maj