Luk

Finsk modstand til BIF - FCM møder ungarere

| Europa League | 21 kommentarer

Brøndby skal op imod finske VPS i den kommende runde af Europa League-kvalifikationen, mens FC Midtjylland møder Ferencvaros.

Brøndby, der havde sendt Martin Retov til Slovenien, møder VPS fra Finland, når de indleder deres europæiske sæson i næste uge. Det ligger fast efter finnerne samlet besejrede Olimpija Ljubljana med 2-0.

FC Midtjylland, hvis returopgør i Nordirland fortsat ikke er færdigspillet, kan se frem til en tur til Ungarn i næste uge, hvor storklubben Ferencvaros venter efter deres samlede sejr på 3-0 over Jelgava.


Af Kenneth Hansen

21 kommentarer

bruger 143670 22:24          
Dejlig modstander BIF mødet
NeverDefeated 22:25          
VPS skal Brøndby kunne slå relativt enkelt over to kampe. De var jammerlige her til aften mod Olimpija - så den på laola.tv. Burde have tabt en 2 eller 3-0, men slovenerne sejler (igen) i år.
cagoda 22:34          
og hvem skal Lyngby så møde i næste runde?
kbk 22:34          
Ærgerligt. Ljubljana ligner ellers en ret lækker by. Samtidigt også væsentligt lettere at komme til og fra end der hvor VPS spiller
Njord 22:50          
Endnu en bold-artikel, hvor man ikke engang gider ulejlige sig med at finde ud af, hvem ´VPS´ er. Jo, fair nok, de er fra Finland, men der findes jo også flere byer der - og klubber. Man kan ikke bare skrive ´VPS´ i en artikel i Danmark. Det antyder, at alle skulle vide, hvad det står for. Og det er ikke tilfældet.

Det er en klub fra Vaasa (svensk Vasa).
Svoger 22:56          
Tak for info Njord. Det er vi alle så glade for at du googlede for os. Især at du fik det svenske navn med.
Lørdag 16. oktober