Luk

Fiorentina afviser møde med Maurizio Sarri

| Serie A | 2 kommentarer

Infoboks

Udinese - Fiorentina
Serie A (28/02)
Oddset 2,55 3,00 3,05
bet365 2,50 3,00 3,10

Fiorentina afviser en lokalavis' påstand om, at Serie A-klubben har holdt et møde med Maurizio Sarri med henblik på at gøre ham til ny cheftræner.

25 point i 23 kampe placerer Fiorentina på en skuffende 14.-plads i Serie A, og Cesare Prandellis fremtid i trænersædet er derfor usikker.

Ifølge lokalavisen Corriere Fiorentina holdt klubbens ledelse mandag aften et møde med den tidligere Napoli-, Juventus- og Chelsea-træner Maurizio Sarri, som Fiorentina angiveligt overvejer som ny cheftræner.

Den påstand afviser Fiorentina dog i en officiel meddelelse.

- Fiorentina afviser, hvad Corriere Fiorentina skrev i dag angående et møde, der fandt sted mellem klubbens ledelse og træneren Maurizio Sarri. Artiklen er fuldstændig uden grundlag.

- I en vigtig del af sæsonen anser Fiorentina det som en alvorlig, overfladisk handling, at avisen publicerer en historie om en begivenhed, der aldrig har fundet sted, og som underminerer balancen og stemningen på holdet, der er fokuseret på resten af sæsonen.

- Klubben vil altid forsvare sig selv mod angreb og falske nyheder, der destabiliserer miljøet og klubbens arbejde, skriver Fiorentina.


Af Martin Schmidt
Lørdag 27. februar