Luk

Fiorentina-back vil gøre livet svært for David N.

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,80 3,75 4,20
NordicBet 1,88 3,70 3,95
Oddset 1,85 3,55 4,20
YouBet 1,87 3,65 4,15

Den Fiorentina-lejede AGF-back, Kevin Diks, jagter topformen frem mod foråret, hvor han vil gøre det svært for David Nielsen at sætte holdet.

Det er ikke blevet til meget spilletid for den Fiorentina-lejede AGF-back Kevin Diks, efter den 23-årige hollænder kom til Aarhus i slutningen af sommerens transfervindue.

Således har han kun fået fire indhop, og det skyldes blandt andet et lille problem i knæet, som han nu er ovre efter et mindre indgreb i juleferien. Derfor jagter han intensivt spilletid i foråret, siger han til Stiften.dk.

- Jeg havde nået et godt punkt mod slutningen af efterårssæsonen hvor jeg var skadesfri. Men holdet spillede godt og vandt mange kampe, så det var svært at komme ind og få spilletid.

- Nu er min opgave at gøre livet svært for træneren i de kommende måneder, og jeg kan næsten ikke sætte ord på hvor klar jeg er til det, siger han til Stiften.dk.

Han er dog endnu ikke på græs endnu, og det skyldes, at han og AGF-staben tager det forsigtigt med at komme tilbage, og derfor er han heller ikke med, når AGF spiller træningskamp fredag.

Diks har tidligere i karrieren spillet for både Feyenoord og Vitesse i hjemlandet, mens han i sidste forårssæson var udlejet til Empoli i Serie A – det blev dog ikke nogen succes, da Diks ikke fik en eneste kamp.

I AGF kæmper han med Alexander Munksgaard om pladsen som højreback.

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Jonas Dalgård
Lørdag 18. januar
Fredag 17. januar