Luk

Fiorentina slog bundprop i sæsonafslutning

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

SPAL - Fiorentina 1-3
Serie A
30' 0-1 Alfred Duncan
39' 1-1 Marco D'Alessandro
89' 1-2 Christian Kouamé
90' 1-3 Erick Pulgar

Fiorentina lukkede Serie A-sæsonen med en 3-1-sejr på udebane mod bundholdet fra SPAL søndag aften.

Fiorentina var uden Franck Ribery og Gaetano Castrovilli, da de skulle forsøge at slutte sæsonen godt af på udebane mod Serie A's bundprop SPAL.

Ingen af holdene havde noget at spille for, og der var da heller ikke den store nerve i opgøret.

Efter seks minutters spil fik Fiorentina sin første chance, da Federico Chiesa trak ind i banen og afsluttede med sit stærke venstreben, men målmanden reddede.

SPAL bed også fra sig et par gange i kampens indledning, men kort efter en mulighed til hjemmeholdet var det Fiorentina, der kom foran efter en halv times spil.

Chiesa og Kevin Agudelo spillede flot bandespil på kanten af feltet, før Chiesa sendte bolden videre ud til venstre. Her kom midtbanespilleren Alfred Duncan stormende og sparkede bolden fladt ind via stolpen i det korte hjørne.

Den føring holdt under ti minutter.

Marco D'Alessandro brød bolden højt på banen og gav den videre til Mattia Valoti, der slog et indlæg ind, som D'Alessandro kom først på, og han styrede elegant bolden over i det lange hjørne. 1-1.

Kort efter var SPAL tæt på at komme i front, men afslutningen på den store chance var for tynd, og holdene gik derfor til pause med 1-1.

I anden halvleg var der længere mellem afslutningerne fra begge hold. Fiorentina havde flest, men først efter 78 minutter, kom de rigtigt tæt på.

Patrick Cutrone modtog en flot bold inde i feltet, men det virkede som om, han blev overrasket over pludseligt at være så fri, og hans afslutning blev svag og lige på målmanden.

I de døende minutter sikrede Fiorentina sig sejren med to mål.

Først kom Cristian Kouame højest på et godt slået hjørnespark, og han fangede SPAL's målmand Demba Thiam på mellemhånd, og så stod den 2-1.

I tredje overtidsminut fik Fiorentina efter et kontraangreb tilkendt et straffespark, og det blev sat sikkert ind af den chilenske forsvarsspiller Erick Pulgar.

Dermed lukker Fiorentina sin sæson med en 3-1-sejr og ender som nummer 10.

SPAL cementerer deres sidsteplads med deres nederlag nummer 28 i sæsonen.
 

  


Af Jonas Nielsen
Fredag 7. august
Torsdag 6. august