Luk

Fiorentina tabte pusten trods drømmestart

| Serie A | 0 kommentarer

Fiorentina var foran 2-0 efter fire minutter mod Spezia, men de måtte alligevel nøjes med 2-2 og er nu uden sejr i tre kampe i streg.

Fiorentina løb ind i nederlag til både Inter og Sampdoria lige inden landsholdspausen, så der skulle helst tre point på tavlen i søndagens udekamp mod oprykkerne Spezia.

Oddsene på sejr til gutterne fra Firenze styrtdykkede lynhurtigt, for efter fire minutter var La Viola foran med to.

Først pandede Geman Pazzella Fiorentina i front, da han fik lov at stå fuldkommen uden markering ved et hjørnespark.

Og Spezias forsvarsspil fortjente heller ingen Oscar kort efter. Et fladt indlæg fik lov at passere helt til bagerste stang, hvor Cristiano Biraghi sendte bolden i mål til 2-0.

Fiorentinas drømmestart til trods smuldrede det hele, og de fik første advarsel om det, der var på vej, i første halvlegs slutning.

Her glippede en blokering i forsvaret, så Daniele Verdi i stedet slap fri og reducerede til 1-2.

Med et kvarter igen kunne Fiorentina igen ikke få clearet egne forsvarsrækker, hvilket tillod Diego Farias at udligne til 2-2, hvilket blev kampens slutresultat.

For Torino rakte en drømmestart heller ikke. Andrea Bellotti bragte dem ellers foran på straffespark tidligt i hjemmekampen mod Cagliari, men gæsterne fra Sardinien havde vendt tingene på hovedet inden der var spillet 20 minutter.

Giovanni Simeone endte med at blive den store helt for Cagliari, som på to mål af argentineren vandt 3-2 på Stadio Olimpico i Torino.
 


Af Casper Baunsgaard
Tirsdag 28. september