LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Fire af seks nye EfB'er tvivlsomme til premiere

| Superligaen | 8 kommentarer
Fire af seks nye EfB'er tvivlsomme til premiere
Foto: Esbjerg fB
Esbjergs tre nye georgiske spillere samt kantspilleren Emmanuel Oti er alle tvivlsomme til forårspremieren mod SønderjyskE fredag på grund af manglende arbejdstilladelser.

Esbjerg spillede søndag generalprøve mod AGF forud for fredagens forårspremiere mod SønderjyskE på hjemmebane, men fire af de nyankommende folk var ikke med for vestjyderne.

Den georgiske trio Otar Kakabadze, Budu Zivzivadze og Lasha Parunashvili samt den ghanesiske kantspiller Emmanuel Oti sad således ude mod aarhusianerne søndag og risikerer også at gøre det mod SønderjyskE.

Kakabadze, Zivzivadze og Oti mangler alle dansk arbejdstillade, og derfor var de i aktion på klubbens spanske træningslejr, men ikke i dag.

- Vi er i kontakt med myndighederne, og de arbejder på at få dem klar, men jeg ved ikke, hvornår det sker, siger Esbjergs sportsdirektør Ted van Leeuwen til bold.dk.

Midtbanespilleren Lasha Parunashvili kommer helt givet ikke i aktion mod SønderjyskE.

- Vi skal have de sidste papir sendt ind til DBU i morgen, og derefter skal han have arbejdstilladelse. Fredag er for tidligt for ham, siger Van Leeuwen, der desuden afslører, at Parunashvili løber rundt med en mindre skade.

Esbjergs to øvrige januarindkøb Konstantinos Tsimikas og Giorgos Katsikas er som EU-borgere klar til premieren, og de spillede også begge mod AGF, hvor stopperen Katsikas endda scorede vestjydernes enlige kasse.

mikael@bold.dk

Se Liverpool - Crystal Palace Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

Foggy 18:03          
Hvis de er lige så langsomme som i hockey, så går der en måned, fra der er søgt.
Topscoreren 18:37          
Uanset hvor langsomme de er i Hockey, så er de forsvarende Danmarksmestre - det ville fodbolden sikkert gerne lære lidt af.
Foggy 18:41          
Uanset hvor langsomme de er i Hockey, så er de forsvarende Danmarksmestre - det ville fodbolden sikkert gerne lære lidt af.
Hehe. Jeg talte ikke om Esbjerg Energy, men om udlændingestyrelsen. Det er deres sagsbehandlingstid på ikke EU-borgere, der tager en måneds tid.
Razz_money 19:39          
Hvorfor fadne har de ik fået sendt før ind, de har været i klubben i nogen dage nu...!!
Toggle 20:04          
Var det ikke Brøndby eller fck der havde et lignende problem for et par sæsoner siden med en af deres spillere hvor de benyttede ham alligevel eller husker jeg forkert?
Dr. Hansen 20:13          
Kakabadze blev hentet 4. januar. Det er ret utroligt, hvis ikke der kan skaffes en arbejdstilladelse inden for halvanden måned. Jeg håber godt nok ikke det er EfB, der sover i timen.
Hölkynkölkyn 22:21          
@Toggle

Jo.


Jeg har arbejdet i udlændingeservice og der er altså tryk på. Folk stiller sig i kø i mere end en time før dørene åbner og er der i flere timer efter der er lukket (har man taget et nummer inden lukketid, så bliver man også serviceret selvom der er lukket).

På telefonerne kan der sagtens kommer over 2000 opkald på en dag, så en måned er skam ingenting.
Fredag 18. januar