Luk

Fire med debut for AGF: Det var imponerende

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

AGF - Brøndby IF 1-1
Superligaen Grundspil
10' 1-0 Jon Thorsteinsson
41' 1-1 Kevin Mensah

AGF-cheftræner David Nielsen var godt tilfreds med sit mandskab, som søndag spillede 1-1 mod Brøndby, hvor især de nye debutanter imponerede Nielsen, fortæller han.

AGF indledte 3F Superliga-sæsonen med en deler hjemme i Aarhus, da de forsvarende danske mestre fra Brøndby kom forbi og spillede 1-1.

Her havde David Nielsen hele fire nye spillere, Jesper Hansen, Yann Aurel Bisseck, Dawid Kurminowski og Oliver Lund, med fra start i et opgør, hvor han var meget imponeret af sin mandskab. 

Nielsen var nærmest overrasket over, hvor gode AGF-spillerne var mod Brøndby, hvor de var det bedste hold set over hele kampen.

- Jeg havde ikke set den start komme, hvor vi spiller helt fantastisk. Det var dejligt at se noget topniveau fra holdet tidligt, så vi kan arbejde ud fra det. Jeg synes, at vi var det bedste hold i dag set på hele kampen.

Efter kampen var Nielsen især begejstret for sine nye spillere, som gjorde det godt i deres debut. Bisseck var blandt andet en klippe nede i bagkæden, og han imponerede AGF-cheftræneren.

- Det var en imponerende debut, og han er en dygtig spiller. Det vidste vi jo allerede. Han skal bare fortsætte, så har vi en god spiller.

- Vi har fået en dygtig målmand ind, en dygtig stopper i form af Yann, og Oliver Lund spiller også en rigtig fin kamp i dag og viser, at han kan bidrage med noget på holdet. 

- Alle de nye er gode, og så har vi nogle flere, som kommer tilbage fra skade, så jeg er super godt tilfreds med der, hvor vi er kommet til nu, siger David Nielsen.

I næste runde af 3F Superligaen skal David Nielsens tropper et smut til Farum, hvor de møder FC Nordsjælland.


Af Raymund Nelausen
Mandag 26. juli