Luk

Firmino lynede - men Senegal slog tilbage

| Venskabskampe | 0 kommentarer
Firmino lynede - men Senegal slog tilbage
Foto: Getty Images

Roberto Firmino scorede for Brasilien, men det var ikke nok i venskabskampen mod Senegal, som fik 1-1 med fra stadion i Singapore.

Alle de store stjerner var med, da Brasilien torsdag eftermiddag dansk tid mødte Senegal i en testkamp på neutral grund i Singapore.

Neymar, Roberto Firmino, Philippe Coutinho, Gabiel Jesus og Thiago Silva var blot nogle af navnene i den stjernespækkede Brasilien-startopstilling.

Hos Senegal var der også et par store navne på holdkortet. Liverpools Sadio Mané, Paris Saint-Germains Idrissa Gueye og Napolis Kalidou Koulibaly var stjernene på holdet i torsdagens opgør.

Alligevel måtte Brasilien betragtes som favorit, og efter ni minutter kom sambadrengene da også foran.

Gabriel Jesus strøg forbi sin direkte oppasser i højre side, inden han lagde en perfekt timet bold i dybden til en fremstormende Roberto Firmino, der kontrolleret sendte bolden i netmaskerne til 1-0.

Forestillingen var dog ret lige, og Senegal havde også chancer til udligning.

Efter 45 minutter kom den største chance af alle. Marquinhos nedlagde en Senegal-spiller i feltet, og kort derefter sendte Famara Diedhiou bolden i kassen på straffespark.

Efter pausen havde Brasilien et lille overtag, men formåede altså ikke at score det afgørende mål – derfor endte det 1-1.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 21. oktober