LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Firmino sværger Liverpool troskab

| Premier League | 43 kommentarer
Firmino sværger Liverpool troskab
Foto: Getty Images

Infoboks

Liverpool - Crystal Palace
Premier League (19/01)
bet365 1,18 8,00 17,00
NordicBet 1,20 7,75 16,50
Oddset 1,18 7,35 15,00
YouBet 1,20 7,25 16,25
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Roberto Firmino peger på Jürgen Klopp som den største grund til sin omblomstring og vil blive i Liverpool i mange år.

Roberto Firmino er omdrejningspunktet i Liverpools offensiv, hvor det indtil videre et blevet til 19 mål og 10 assists i alle turneringer i denne sæson.

26-årige Firmino takket Jürgen Klopp for sin omblomstring og vil blive i Liverpool i mange år.

- Liverpool er en af kæmperne i Europa, og at være en del af sådan en klubs historie gør mig stolt. Jeg er meget glad her i Liverpool, og jeg ser ikke mig selv væk fra klubben i de kommende år, siger Firmino ifølge Sky Sports.

- Jeg tror, at jeg er i gang med en af de bedste faser i min karriere, og jeg står i gæld til klubben, der har vist mig tillid helt fra begyndelsen. Jürgen Klopp har været meget vigtig for min udvikling, og siden han kom til Liverpool, har han ændret min positionering, gjort mig til angriber, og det har været nøglen for mig her i klubben.

Liverpool møder søndag Southampton. Kampen sparkes i gang klokken 17.30.

Stream Liverpool – Crystal Palace på Eurosport Player
Advertisement

Af Sara Margren

43 kommentarer

AlexRye 12:29          
Firmino over Morata, Lukaku og Lacazette any day.
Mourinhos_Red_Army 12:32          
Tja hvis du er ligeglad med mål så måske.
Pegefingeren 12:32          
Han har virkelig været fantastisk de sidste 1½ år for Liverpool.

Jeg savner lidt, at vi måske har ham i en 4-4-2, da han netop er så meget bevægelig, at det kunne være fedt med en mand, der også er i boksen mere kontinuerligt. Det er dog ikke et problem, når Salah - og egentlig også Firmino selv - banker basserne ind, men det er bare mit håb, at vi har en, der står der inde lidt oftere, når Firmino er så bevægelig. Det gør sig i den grad gældende nu, hvor Coutinho mangler, og vi har fået bevæget Firmino lidt mere dybt for at agere kreativ spiller og skabe noget rum i bagrummet.

Herudover synes jeg, at det er utroligt, at det ikke er denne mand, som Real jagter. Han ville passe perfekt ind i deres system med en falsk 9´er, og her får man næppe meget bedre end Firmino til den plads. Jeg kunne i hvert fald godt se ham være ekstrem farlig i Real Madrids system, men jeg håber, de lader os beholde ham uden problemer, hvilket det lidt ligner. Han har vidst ikke helt samme stjernestøv, som andre offensive spillere, så det er jeg/vi glade for i Liverpool.
Don wind 12:35          
Forudsigelse; til sommer byder Barcelona på ham, og han tvinger et skifte igennem.
Mulleals 12:39          
Haha, som om Barcelona vil have ham :)
Pegefingeren 12:41          
Mourinhos_Red_Army skrev:

"
Tja hvis du er ligeglad med mål så måske.
"

Uden at have fulgt helt op på det, så har Firmino vel lavet flere mål og assists end alle de omtalte spillere? Herudover er Firmino også i den grad medvirkende til, at der skabes plads og muligheder til andet geled, så netop Salah får muligheder for at komme fri.

Jeg synes generelt ikke, at en angriber skal måles på mål alene, for det er ikke entydigt en angribers entydige rolle altid. Herudover er det også svært at sammenligne, da det er forskellige kvaliteter, som de forskellige besidder. Jeg synes ikke, man kan vælge mellem Firmino og Lukaku eksempelvis. Dertil er forskellene i deres spil vidt forskellige, at man ikke kan vælge mellem dem. I Klopps system passer Firmino jo langt bedre ind, og i Mourinhos stil passer Lukaku langt bedre ind som angriber.
Kittykat 12:42          
Tja hvis du er ligeglad med mål så måske.
De ligger da ellers meget lige i mål alle sammen.
Fredag 18. januar