LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fischer: Det er rigtigt tomt lige nu

| Superligaen | 6 kommentarer
Fischer: Det er rigtigt tomt lige nu
Foto: Getty Images
FC Københavns Viktor Fischer begræder 2-1-dukkerten i Brøndby, men har også overskud til at rose rivalerne i nederlagets stund.

FC København smed for anden uge i træk en føring og tabte, da de søndag endte uden point trods en 1-0-føring hos rivalerne Brøndby, som for fjerde gang i sæsonen slog FCK.

Viktor Fischer finder midt i den store skuffelse plads til lidt ros til værterne.

- Det er tomt lige nu. Rigtigt tomt. Brøndby spillede godt og har gode spillere, der spiller hurtigt. De er gode til at vende og finde rummene, og man kommer til at løbe meget mod dem, hvis man mister bolden.

- Når vi fik bolden ud på mig eller Skov, var vi stærke, men vi fik ikke helt realiseret at finde rummene og holde fast i bolden, så vi kom til at løbe meget efter dem, siger Fischer og tilføjer om FCK seneste nederlag:

- Og så er det er tema, at vi ikke fik afgjort det. Det er et tema, at vi ikke lukker kampene. Men vi kan snakke herfra og til juleaften om hvorfor, vi har de problemer. Men i fodbold handler det om marginaler. Dem har FCK haft i nogle år, og lige ryger de et andet sted hen.

- Det er symtomatisk, at Brøndby og FCM jagter guld og har marginalerne, mens det ikke lykkedes for os. Vi må se fremad. Vi har forbedret os, også selvom vi har tabt to i streg.

Fischer og FCK har onsdag besøg af AaB i sin næste kamp.

mikael@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts