Luk

Fischer drømmer stort i FCK's gruppe

| Europa League | 22 kommentarer
Fischer drømmer stort i FCK's gruppe
Foto: Getty Images

Infoboks

Vorskla - Dynamo Kiev
Premier League (22/09)
bet365 7,00 4,60 1,36
NordicBet 7,65 4,85 1,33
Oddset 7,50 4,80 1,33

Viktor Fischer tilfreds med de sportslige perspektiver i FC Københavns EL-gruppe med Dynamo Kiev, Malmö FF og Lugano.

Viktor Fischer ville gerne have trukket en Premier League-modstander i Europa League-gruppespillet, som Manchester United eller Wolves.

Det blev lidt mindre navnkundige Dynamo Kiev, Malmö FF og Lugano, som københavnerne skal op imod, og det passer Fischer fint - i hvert fald på det sportslige område.

- Vi kunne have trukket mere sexede modstandere fra første seedningslag, men på den anden side er det også en pulje, der skaber en mulighed for seriøst at gå videre og drømme stort, siger Fischer til FCK's hjemmeside.

- Jeg kender ikke Kiev så godt, men jeg ser da en mulighed for at være med. Malmö bliver to tætte kampe mod et fedt publikum på udebane, og forhåbentlig også et stort publikum på hjemmebane. 

- Lugano kender jeg heller ikke særlig godt, men ud fra navnet er det et hold, vi kan gøre det godt imod i to kampe. 

- Ikke et drømmescenario på papiret, hvis man vil have en stor og sexet gruppe, men måske i virkeligheden en rigtig god gruppe sportligt, hvor vi kan være med, siger offensivspilleren, der især ser frem til to hidsige kampe mod naboerne fra Malmö. 


Af Thor Carlskov

22 kommentarer

Esrever 18:40          
Principielt en pulje et godt FCK-hold ville kunne vinde. Med skader, salg, langsom tilvænning hos nytilkomne og underpræstering fra vigtige profiler har vi desværre ikke et godt FCK-hold netop nu. Vi starter heldigvis med Lugano hjemme, så man må håbe vi kan spille os op fra kamp til kamp.
Tror vi får det svært nok ved bare at går videre. Vi er ikke nævneværdigt bedre end Malmø netop nu og Lugano er jo ikke ligefrem 6 sikre point.
Redbyheart 18:43          
Keep on dreaming. FCK er i DK et stærkt hold , men i Europa nul og niks.
ejvind89 19:04          
Selvfølgelig går FCK videre. Kiev bliver svær at slå. Både ude og hjemme. Men ellers ser det overkommeligt ud.
Ryuk 19:10          
Passer Malmøs AC egentlig ikke på den profil i mangler/har manglet på midtbanen? Er god på bolden, rimelig målfarlig for en midtbane, god arbejdsradius, har international erfaring (dog ikke meget uden for Norden). Ved ikke om han har været oppe at vende herinde for nyligt men det slog mig bare da jeg så puljerne.
Jaws 19:48          
Redbyheart: Fra en der ikke er specielt FCK fan: Det du skriver er selvfølgelig noget barnligt vrøvl.

Ryuk: Jo, tænker at MFF-AC ville pynte på alle Superligahold. Sjovt han ikke har været nævnt oftere, det har du faktisk ret i.
Redbyheart 20:39          
@ jaws det kan du så mene. Fakta er dog at ingen danske hold har opnået noget som helst i en europæisk turnering.
thorsten 20:54          
@redbyheart: det er da virkelig også et fornemt stærkt defineret succeskriterie du får defineret der: "ikke opnået noget som helst". Der er virkelig noget konkret at gå efter.
Og hvad forventer du så, at et dansk superligahold skal opnå europæisk, før det tilfredsstiller dine forventninger?
Lørdag 21. september
Fredag 20. september