Luk

Fischer: Har ikke kunnet være lige så kæphøj

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Viktor Fischer har manglet procenter i sit spil, og derfor har han ikke kunnet tillade sig at være lige så kæphøj, som han plejer. Men han har forsøgt at give alt, så ingen kunne klandre ham for andet.

Efter mere end syv måneder uden scoringer i Superligaen fik Viktor Fischer endelig hul på bylden, da han søndag scorede de to kasser, der bragte FC København til sejr over Brøndby.

De to scoringer kom efter mere end syv måneder med smerter efter den ankelskade, der holdt ham ude i en del af sidste sæson.

I den periode har Viktor Fischer været knap så åbenmundet og fremtrædende, som han ellers tidligere har været – men på træningsbanen og i kamp har han gjort, hvad han skulle, mener han.

- Jeg har prøvet at give alt, hvad jeg kan, så der ikke var nogen, der kunne sætte en finger på min ærgerrighed og min måde at fremtræde for klubben. Det synes jeg, jeg kan være stolt af. Nu er jeg igen ved at have overskud til at gøre det, jeg er god til, siger Viktor Fischer.

Han mener, at blandt andre medier, eksperter og fans kommer hårdere efter ham, når han ikke leverer – simpelthen fordi han befinder sig så meget i søgelyset og står så meget foran kameraerne, som han gør.

- Jeg kan mærke, at det er sådan, det er, men jeg har ikke tænkt mig at ændre mig selv, og jeg har ikke tænkt mig at tage mindre pres af mine holdkammerater, og min rolle skal ikke ændre sig.

- Der skal være en ændring i, hvor kæphøj man kan tillade sig at være i den slags perioder, men jeg vil rigtig gerne tage pres fra mine holdkammerater og blive ved med at være den samme, uanset hvad der sker, siger Viktor Fischer.

Hvis Viktor Fischer i udlandet manglede procenter i sit spil, som han har gjort i de sidste mange måneder, så havde han formentlig ikke spillet. Men i FCK har han spillet alligevel.

- Jeg har spillet hver gang. Ståle tror på mig, og det betyder, at jeg tror mere på mig selv.

- Det kunne sagtens have været anderledes. Men den her tillid fra træneren er afgørende for, at man kan lykkes som spiller, siger Viktor Fischer.

Han understreger, at det nu er vigtigt, at han også præsterer næste gang og næste gang igen.

- Det har var én kamp, men jeg tror, der kommer endnu flere gode ting.

- Det handler om at komme ud på banen og arbejde hårdt hver eneste dag. Man skal søge den gode fornemmelse og gode følelse fra sine holdkammerater. Der er altid nogen, der er klar med behjælpelige ord, og det søger vi hos hinanden. Det har holdt mig rigtig meget oppe.

Til sommer er der EM i Danmark, og Viktor Fischer kan ikke skjule, at han drømmer om en plads på Åge Hareides landshold.

- Der vil jeg rigtig, rigtig, rigtig gerne være med, men der er nogle ting her, jeg skal have styr på her først – og man kan jo ikke snakke sig på landsholdet, siger Viktor Fischer med et stort grin som henvisning til, at Nicklas Bendtner i sin bog skriver, at Fischer snakkede sig til en plads i VM-truppen for halvandet år siden.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

Sir Alex F 09:08          
Det kan du nu, Viggo. Matchvinder med to mål imod Brøndby, det kan ikke gøres meget bedre som FCK spiller. Nu skal de kampafgørende aktioner fra dig bare fortsætte!
Gul spand 09:24          
Dejligt med lidt kulør. Hans personlighed gør Superligaen et bedre produkt. For fanden jeg hader ham!!!
Blokvogn 09:52          
Det har været dejligt, det andet er frisk og uudholdeligt.
Donny 10:21          
@Gul Spand:
Hehe, godt indlæg. Jeg vil ikke sige jeg hader ham, men han er fandeme irriterende. Han siger også nogle fornuftige ting, men... Han er en ung mand med nogetpå hjerte og en hel del attitude, det er charmerende, men ofte også irriterende.
mr_jay 16:07          
Hader er et meget stærkt ord, jeg hader kræft mm i den dur. Men kan sagtens forstå hvorfor mange har en aversion mod Fischer. Han er en Karl Smart i en fart og virker helt sikkert voldsomt provokerende på mange. Jeg kan bare godt lide ham og hans attitude. Man skal ikke sætte dit lys under en skæppe og det kan ingen heller beskylde ham for at gøre. :-)
HG 19:25          
Han er en spradebasse og aldeles klaphat med et kæmpe behov for opmærksomhed - latterlig personage i bedste fald. Jeg har opgivet at høre eller læse noget af alt det mundbavl, han lukker ud i sin higen efter opmærksomhed. (Og jeg har kun læst overskriften til den her artikel ;-))
Wise1964 19:27          
Superligaen har brug for personligheder som Fischer ... jeg vil istemme koret fra Gul spand, fed personlighed - men for helvede hvor er han anstrengende :D
Mandag 9. december