Luk

Fischer med mål og assist i Antwerp-sejr

| Jupiler Pro League | 9 kommentarer

Infoboks

Royal Antwerp - Oostende 3-0
1. Division A
48' 1-0 Viktor Fischer
62' 2-0 Michael Frey
80' 3-0 Manuel Benson

Viktor Fischer var flyvende, da Brian Priskes Royal Antwerp hentede en komfortabel 3-0-sejr over Oostende søndag aften. Danskeren scorede og lavede en assist.

Brian Priskes Royal Antwerp fik denne søndag besøg af Oostende i den belgiske Jupiler Pro League.

En sejr var afgørende for, at hjemmeholdet kunne holde snor i Royale Union på førstepladsen, og Oostende skulle slås for at kravle væk fra bunden.

Derfor var der nok på spil for begge mandskaber.

Viktor Fischer startede inde for Antwerp, og det gjorde den belgiske stjerne Radja Nainggolan også. Han blev dog pillet ud efter syv minutter grundet en skade og erstattet af Alhassan Yusuf.

Første halvleg blev en chancefattig omgang, og kampen bød ikke på de helt store muligheder.

Antwerp kunne dog gå til pause med mest tilfredshed med flest afslutninger og chancer.

I anden halvleg fik Priskes tropper hul på målbylden, og det var en dansker, der stod for det.

Viktor Fischer kom på tavlen efter 48 minutter og scorede sit andet mål i sæsonen for Antwerp, og nu skulle Oostende jagte en udligning.

Men i stedet for det fordoblede Antwerp føringen, da Michael Frey scorede til 2-0. Denne gang var Fischer manden med oplægget, da han havde næstsidste fod på scoringen.

Med ti minutter tilbage af den ordinære spilletid scorede Manuel Benson til 3-0 og cementerede dermed en sikker sejr til hjemmeholdet.

Antwerp ligger nu nummer to i den bedste belgiske række med 30 point. Fire point op til Royale Union.


Af Rasmus Glud

9 kommentarer

alexmodk 23:35          
Nogen der har kendskab til den belgiske liga, der kan sætte ord på Priskes klub? Jeg synes at have læst i flere artikler at presset vokser. Til trods for at de ligger nummer to. Forventes de at vinde ligaen eller skyldes det præstationerne i Europa?
Troldkarlen 23:43          
De er skuffede over resultaterne i Europa + exit fra pokalen. Og selvom de ligger nummer 2 så ligger holdene jo tæt omkring dem, så med et par nederlag i træk ville de sikkert være nummer 4-5. De har investeret meget, så der er store forventninger. Og det virker ikke til at der er lang snor til trænere i belgisk fodbold i det hele taget?
grumblesnake 00:04          
Sidst de vandt mesterskabet var i 57, så det er jo ikke fordi de er en klub som FCK eller FCM, som forventer at vinde mesterskaber hele tiden.
Det er heller ikke fordi truppen rigtig retfærdiggør det, for den er vel noget svagere end dem Brugge, Genk og Anderlecht råder over.
Så jeg tænker også at resultaterne i Europa og Pokalen, som de sidst vandt i 92, er en del af forklaringen. Derudover har spillet på banen måske heller ikke altid været overbevisende, selvom resultaterne har været der.
Det handler måske også om at holdet på førstepladsen er en oprykker.
Det giver jo lidt indtrykket af, at det er en mere åben sæson, som burde kunne udnyttes af en klub som Antwerp.
Union St.Gilloise gør det bare rigtig godt. 3-0 er overbevisende, men de slog jo Oostende 1-7 sidste runde.

Jeg har ikke noget specielt stærkt kendskab til Jupiler Pro League, men det er i hvert fald de tanker jeg har gjort mig.
Danish_Messiah 00:30          
har fulgt lidt med, og de har invisteret voldsomt meget bare i transfer sum ca 170 mil danske kroner.

samtidig med at nogen af dem de har hentet har været transferfri.

hvor man har hentet spiller som

Björn Engels som har PL erfaring.

Johannes Eggestein som de fleste der spiller Manager kender.

men ikke mindst en kæmpe profil i Radja Nainggolan..

så man kan ikke brokke sig over de forstærkninger priske har fået til holdet.
londerzeel 00:41          
Antwerpen fans mener at de skal være top 3 hver sæson og Priske har et pluspunkt og det er at han taler vlamsk når han er på fjernsynet de spiler ikke dårligt. Men der meget der kan blive bedre Fischer er ikke manden der skal redde Antwerpen men okay sommetider
londerzeel 00:44          
De ligger også nummer to efter union der spiller en dansker som burde være fast mand på landsholdet Casper Nielsen han er god simpelthen i topform
fetaehhgodt 02:19          
He Casper Nielsen. Han er totalt ukendt for mig.
Og ikke for at han så ikke har kvaliteter. Siger bare noget om min uvidenhed.
Men en spiller som totalt er gået under radaren i de danske medier.

Google og se han har spillet lidt forskelligt U fodbold. Men derfra er det jo kun 1 til 2 i snit der når landsholdet. Specielt i hans årgang (han er 27 år nu)
De årgange var lige før begyndelsen på "den røde tråd) og efterfølgende rigtigt mange yngre talenter der blev foretrukket. Efter Danmark førhen (inclusiv Casper Nielsen årgang) virkeligt havde det småt med talenter, og ringe årgange.
Generationerne efter derimod (den røde tråd) der flere der fik chancen på A landsholdet og blev stam spillere. Og det trods de var meget yngre end de ældre der burde toppe da de var i deres bedste fodboldalder. Men de blev vurderet som dårligere.

Men kunne være han skulle prøves nu på A landsholdet. Han er jo i sin bedste fodboldalder og topper pt.
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar