Luk

Fischer om forårshøst: Havde skrevet under

| 3F Superliga | 31 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (18/04)
Bet25 1,54 4,40 5,20
Oddset 1,58 4,30 5,40
bet365 1,50 4,20 6,00

Viktor Fischer tror, at FCK havde solgt den på forhånd for ti point i de første fire kampe i foråret. Det lyder bare dumt, når pointtabet var mod Lyngby, pointerer han.

FC København har fået en pointmæssig fin start på forårssæsonen med tre sejre og en enkelt uafgjort.

Pointdelingen var dog mod bundholdet Lyngby, og det kan ifølge Viktor Fischer godt få forårets pointhøst til at se en smule dårligere ud, end den reelt er.

Generelt mener Fischer, at FCK er kommet et godt stykke vej, men fortsat har meget at arbejde på.

- Jeg tror, vi kan score endnu flere mål. Vi skaber rigtig mange chancer og scorer ret mange mål. Hvis man kigger på gennemsnittet af antal scorede mål i de sidste fire kampe, er det rigelig højt, men hvis man kan score to mere, skal man gøre jo det, og det skal vi også være skarpere på.

- Der er masser at arbejde med, og vi er slet ikke der, hvor vi gerne vil være, men jeg tror, vi havde skrevet under på ti point i de første fire kampe. Det ene point i Lyngby kunne man måske have erstattet i en af de andre kampe, hvor det havde lydt mindre dumt, siger Viktor Fischer til FCK TV.

FC København besejrede i forårets første tre kampe AaB, AC Horsens og SønderjyskE.

Søndag får FCK besøg af AGF i Parken.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt

31 kommentarer

Pep Guardiola 14:50          
Mon ikke der er et eller andet i interviewet der kan pisse folk af.. Det er trods alt Fischer og FCK det handler om..
Alle Achtung 15:10          
Mon ikke der er et eller andet i interviewet der kan pisse folk af.. Det er trods alt Fischer og FCK det handler om..
måske... Måske de fleste bare bliver "pissed af" når Fischer gør noget dumt?
Pep Guardiola 15:12          
Vi er beyond det punkt. Jeg skal ikke forsvare ham, han laver mange dumme ting, men det er langt mere personligt end hvad du giver udtryk for. Selv hans modstand mod homofobi bliver angrebet.
Taco mix 15:16          
Kære Pep.

Er du ikke rigeligt sur i diverse tråde efterhånden? :) Nu er du endda sur inden det er startet.

Måske skulle du bare erkende, at folk ikke er så vilde med folk der filmer meget? :)

Sådan er det jo ved alle.

AaB skulle jo også høre på røg under Okore sagen.
AGF skal høre på at NP er psykopat i samtlige tråde.
I brøndby skulle de høre på Hedlund har bragt Corona til Danmark
Hos os skal vi høre på at vores træner er komiske Ali.
Randers fans skal konstant høre på at Thomasberg tuder, og skal tage en tudekiks, om så Thomasberg italesatte at det var uretfærdigt, at de ikke måtte bruge mere en 1 udskiftet og at Kamara fik et rødt kort for at trække vejret.
Horsens skal høre på at de er tonsere.
Vejle skal konstant have at vide deres startopstilling mangler danskere. (også selvom de ofte ikke gør)
FCM er kun dødbolde og FCN? Hmmm FCN går vist ret meget fri?

Pointen er; Alle andre oplever det samme. Kom over det. Jeg kan sagtens forstå at du er ærekær, men som du selv siger, så kan du ikke forsvare det. :) Så lad det være.
Pep Guardiola 15:22          
Er du ikke rigeligt sur i diverse tråde efterhånden? :) Nu er du endda sur inden det er startet.
Haha, jo det er muligt Corona har drænet mig efterhånden. Dit indlæg hjalp dog lidt på humøret, så tak for det:).
Måske skulle du bare erkende, at folk ikke er så vilde med folk der filmer meget? :)
Jeg siger ikke at kritikken ikke er berrettiget i en del af tilfældene. Og jeg er langt fra i mod kritik, jeg tror min kæreste vil skrive under på at jeg er den mest kritiske overfor FCK og Fischer - selvom en del af kritikken nok flyver over hendes hoved..

Der hvor jeg står af er når kritikken falder på personen og ikke på handlingen. Jeg er med på at der samles til bunke, så to gange film bliver værre end en gang osv. og der har Fischer bestemt ikke gjort det let for sig selv, hvis man ellers anerkender at han har tendens til at filme mere end andre.

Kritikken karmer for mig bare over når den bliver skinger og myntet på manden og ikke hvad ham gør. Derfra særligt når folk falder til feminine skældsord om ham, hvilket jeg tit ser herinde. Deraf er min pointe at selv i dette forholdsvist harmløse interview ville jeg blive overrasket hvis ikke der skulle være en der kom frem med en krads retorik om VF, ikke for det han siger i interviewet, men fordi han er Viktor Fischer.
Taco mix 15:34          
Jeg kan SAGTENS forstå dig. Problemet er vel i sin essens, at du ikke sidder og har en samtale med folk, men skriver over internettet.

Nu går jeg stærkt ud fra, at du holder med FCK. Netop hos FCK´s kampe har der manglet en del nuancer. F.eks vinder FCK "kun" fordi de får foræret straffespark og filmer. (siges der), meget få, udover FCK fans selv, nævner at vi skulle have en mand smidt ud mod jer, i 3-2 kampen, allerede tidligere i kampen. (Og det skulle vi) Ingen nævner heller ikke meget om, at I (i mine øjne skal det siges) får underkendt et korrekt mål mod Lyngby.

Så jeg kunne forstille mig, at du sidder tilbage med en form for frustration over, at et flertal bare "bliver enige om", at I har fået alt foræret.

Jeg kan 100% følge dig. Men du kæmper en kamp der er tabt på forhånd. FCK, Brøndby, AGF og efterhånden og FCM skal høre på meget røg efterhånden, og sker en enkelt hændelse der falder ud til deres fordel, så kommer de frådende tastatur krigere.

Men de vil altid være der.
Ligesom at butiksekspedienten ikke må lade sin dag ødelægge af underbemidlede folk, der ikke har lært dannelse, eller håndværkeren der skal høre på den "bedrevidende idiot" der forklarer hvorfor prisen skal være lavere.

De vil altid være der. Brug din energi på dem der faktisk har noget på hjerte herinde, hvad enten I er enige elelr ej, og lad diverse brugere køre deres mundlort af. Du skal få det SÅ meget bedre af det :)

God weekend, du :)
AndersUlv 16:04          
Hos os skal vi høre på at vores træner er komiske Ali.
Hvem? Thomasberg?
Fredag 16. april