Luk

Fischer om Patrick O-aktion: Dejligt at se

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Patrick Olsen kastede sig teatralsk i opgøret mod FCK med hentydning til Viktor Fischers kamp i sidste uge, men FCK'eren er meget ærlig omkring, at han ikke kan sige noget til det. 

I den seneste uge har Viktor Fischer i den grad været i vælten, da han blev beskyldt for at overdrive og filme i klubbernes seneste møde.

Under mandagens kamp i Parken kastede Patrick Olsen sig ned på jorden flere sekunder efter en tackling fra Viktor Fischer, som godt forstod hentydningen, fortæller han til TV3 Plus efter kampen. 

- Jeg tackler ham jo først, hvilket er meget sjovt. Jeg kender jo Patrick fra U16, U17 og U18, han er fantastisk gut fra Amager og har en gøgler i sig. Han er bare en fed person, så det er dejligt at se.

- Jeg tror ikke, at jeg skal sige noget efter sidste uge. Jeg var forberedt på alt i dag, der kunne ske det hele. De var lidt passive i forhold til, hvad jeg havde hørt. 

- Jeg havde hørt, at de ville være efter mig, men jeg synes egentlig, at det var en rimelig rolig dag på kontoret, så når det bare var det, var det egentlig til at klare.

Med dagens sejr er Fischer og FCK kun fire point efter Brøndby på andenpladsen.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Theis Fischer Brandt
Onsdag 12. maj