Luk

Fischer: Vi skal ikke leve livet så farligt

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Viktor Fischer ser gerne, at FC København bliver bedre til at dræbe kampene og samtidig ikke lukker så mange mål ind.

FC København var foran både 1-0 og 2-1, men måtte alligevel nøjes med 2-2 i mandagens udekamp mod Lyngby.

Offensivspilleren Viktor Fischer ærgrer sig over de to tabte point og mener, at FCK skal arbejde på at blive bedre til at afgøre det, når mulighederne byder sig.

- Vi vil gerne have, at det bliver sådan, at vi vinder med to overskydende hver eneste gang. Det vil de fleste fodboldhold. Historisk set, når FCK har været stærke, har det været sådan, at man vinder komfortabelt hjemme, og så ikke slider den hjem, men er ret rutinerede ude. 

- Hvis vi havde vundet med et mål her, havde vi krøllet papiret og smidt det over skulderen, og så havde vi haft en rigtig god tur hjem med tre point og så set frem til den næste kamp. Men vi skal tænke lidt over ikke at leve livet for farligt. 

- Vi skal være bedre til at dræbe kampene. Det skulle vi også i mandags mod SønderjyskE, hvor vi slap godt fra det, men gjorde det måske lidt unødigt spændende. Der skal vi lige have fundet formen. Jeg er sikker på, at vi kommer derhen. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Men det er stadig meget nyt det hele, vi gør, siger Fischer.

Lukker for mange mål ind

Viktor Fischer er overordnet ganske tilfreds med indsatsen i store dele af kampen mod Lyngby, men pointerer, at FCK igen lukkede for mange mål ind.

- Vi skal være rigtig opmærksomme på, at når vi er spildominerende, kan modstanderne slå på omstillingerne. Det er ikke kun forsvaret - det er hele holdet. Det starter oppe forfra, og det er sikkert også et spørgsmål om, hvordan vi laver vores returløb, og hvor hårdt vi går ind i duellerne. 

- Jeg synes, vi i 95 procent af kampen var der i de dueller, og så er der fem procent, hvor det ikke var tilstrækkeligt. Det første er et godt mål, og det er nummer to i og for sig også, men det er lidt for nemt. 

- Det må ikke ske. Vi lukker lidt for mange mål ind som hold lige nu. Det skal vi have taget ud, for vi scorer nok mål. Når vi får taget det ud, ser vi stærke ud, siger Viktor Fischer.

FCK har lukket seks mål ind i forårets første fire kampe i 3F Superligaen, hvor løverne øjeblikkeligt er nummer fire.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

Maxbold 13:50          
Den kære Fischer, skulle i stedet tage et kursus i fairness og god opførsel. Det ødelægger spillet, at han springer rund og skriger som om han var ramt af et missil hver gang han får et lille skub. Så må han skifte til synkronsvømning.

Det er så ødelæggende for os, som kan lide fodbold, at han spiller så usympatisk.
Håber dommerne holde øje med ham, han har mindst 2 situationer i hver kamp til gult.
ForzaVejleBoldklub 13:57          
Primadonnaen snakker, og røven den går
CopenhagenNoice 16:28          
Maxbold, se nu et par kampe i stedet for at pådutte dig selv en holdning til Fischer. Han spiller sgu da ikke usympatisk! Narrativ´et er nu således, ja, men sandheden en anden. Lad os nu følge din virkelighed. Altså Fischer laver 2 situationer til gult. Gør Zanka det? Gør Stage, Nelsson, ja alle andre spillere på banen der indgår i nærkampe? Gør dig selv en tjeneste og find ud af præcis hvor mange gange VF "diver" ift andre angribere. Tror du bliver skuffet. Men findes åbenbart ikke en mand der er nemmere at hade lige nu. Véd du hvad er lemming er?
Fedt indspark ForzaVejle, man fornemmer virkelig at du har noget på hjerte. Véd du hvad en lemming er?
Lezcano 16:43          
Enig, Fischer... man skal passe på med at leve livet så farligt at man kaster sig når man kommer i nærheden af en modstander. Fremover bør du helt klart kaste dig endnu tidligere ;)

@CopenhagenNoice

For at bruge din egen retorik....ved du hvad farveblind er ;)
CopenhagenNoice 16:57          
Bestemt..men for tiden synes jeg at den hvide trøje mest virker som en rød klud for uforholdsvis mange herinde :)
Jake4 18:11          
God kommentar noice ;) jeg syntes Fischer er en glimrende fodboldspiller, kunne godt ligne at han har haft godt af et træner og systemskifte. Men bortset fra det, syntes jeg også han både piver og spiller for meget teater. Måske han prøver at spille sig til en kontrakt i Serie A. Op på hesten Fischer og lad fødderne tale!
RødFlue 19:54          
...et barn forklædt som voksen...!
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar