Luk

Fisker efter Braga-kamp: Der var meget stille

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 1,70 4,20 4,20
NordicBet 1,70 4,25 4,30
Oddset 1,75 3,95 4,40

Der var meget, meget stille i Brøndbys omklædningsrum efter nederlaget til Braga, fortæller Kasper Fisker.

Det var en flok tavse og slagne Brøndby-spillere, der mødte pressen efter torsdagens 4-2-nederlag til Braga i Europa League-kvalifikationen.

Stemningen var mildest talt også på lavpunktet i hjemmeholdets omklædningsrum efter kampen, fortæller Kasper Fisker.

- Der var meget, meget stille, for det var sådan en stemning, hvor man ikke lige vidste, hvad man skulle sige. Jeg tror, at hvis man oplevede kampen på stadion eller så den i fjernsynet, så sidder alle med den samme følelse og tænker, hvad fanden skete der, siger Kasper Fisker til bold.dk.

Den 31-årige midtbanespiller har dog svært ved at forklare, hvorfor de mange store fejl opstod.

- Selvfølgelig bliver det selvforstærkende. Det er der ingen tivl om, at det gør. Det gør fejl. Det ved jeg fra mig selv. Men det føler jeg egentlig ikke. Jeg føler, at vi klør på og kommer igen med godt spil og fantastiske mål. Jeg har virkelig svært ved at sætte ord på det, siger Kasper Fisker og tilføjer:

- Vi havde et 2-2-resultat, som vi ikke engang var tilfredse med, fordi vi følte, at vi forærede dem mål i første halvleg. Jeg håbede, at vi kunne få et resultat, som ville give os meget i Portugal. Men så skete noget, jeg ikke kan forklare.

Derfor kræver det selvsagt et mindre mirakel, hvis Brøndby skal holde liv i drømmen om Europa League-gruppespillet.

- Jeg plejer at sige, fordi man spiller i Brøndby, så skal man ikke tro, at man vinder alle kampe, men en af grundene til, at man skiftede her til, er de mange fantastiske historier. Derfor skal alle i omklædningsrummet vide, at vi skylder klubben at gå efter endnu en fantastisk historie, siger han og slutter:

- Og der skal en fantastisk historie til for, at vi går videre.

Søndag aften skal Brøndby forsøge at komme tilbage på sporet i udekampen mod Hobro.


Af Anders Borup

5 kommentarer

HGW 08:09          
Det er netop uforklarligt og svært at få ud af hovedet igen. Spændende hvordan det har sat sig i spillerne til aftenens kamp. En sejr og god præstation er virkelig vigtig. I hvert fald for det mentale.
brugerx 08:56          
Enig. Jeg kan dog ikke få ud af hovedet, at både BIF og FCM spillede hjemme, modstanderen scorede fire mål og ingen af modstandere spiller i en liga, der er startet op efter sommerpausen. Så er det jeg tænker, er dette bare den kvalitet et superligahold kan mønstre?
Ludomania 09:49          
@brugerx Braga starter sæsonen i dag så det er jo ikke fordi det er et hold der er langt fra topform Brøndby mødte. Jeg mindes en kommentator der sagde at Braga kunne bruge sidste Torsdags opgør som sidste finpudsning af formen før sæsonstarten.

Når dagen er gået så stillede Braga med EN ny spiller i truppen hvorfor der ikke var så meget nyt i truppen heller, det var et sammenspillet kynisk Braga hold i topform Brøndby mødte, og de var rigeligt tilfredse med bare at følge Brøndby og komme hjem med uafgjort da de havde en rigtig dårlig dag på kontoret (Og som alle ved så får de gode hold resultater med hjem selv på en dårlig dag).
Romeo Detlev 13:19          
Er sikker på at der kommer trodsreaktion mod Hobro. Er i øvrigt overbevist om at de vinder 3-0 i Braga...
HGW 13:44          
Så er det jeg tænker, er dette bare den kvalitet et superligahold kan mønstre?
nu så jeg ikke kampen mod FCM, så den kan jeg ikke udtale mig om.

Braga var skuffende og Brøndby havde fint styr på kampen, og chancer for at vinde. De 4 mål kommer ud af individuelle fejl, hvor jeg ikke kan huske fejl der var så store og så mange i en kamp. Det var ret beskæmmende.

Selvfølgelig betyder det noget om hvornår de møder hold. Vi så det med Atalanta sidste år og flere andre gange. Ja, også Braga, som om 3-4 uger forhåbenligt er niveauer bedre end de var på Brøndby stadion.

Men resultatet synes jeg ikke viste det retvisende billede af kampens forløb, hvilket bare gør endnu mere ondt. Var vi bare blevet savet over af et bedre hold, så havde det været ok. Trup og midler er bare MEGET større.
Tirsdag 22. oktober
Mandag 21. oktober