LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fisker forlader Wednesday: Åben for Superliga

| International | 13 kommentarer
Fisker forlader Wednesday: Åben for Superliga
Foto: Sheffield Wednesday

Danske Frederik Fisker forlader Sheffield Wednesday til sommer, og Superligaen er en mulighed for den 21-årige midtstopper.

Den danske midtstopper Frederik Fisker stopper i Sheffield Wednesday efter to år i klubben.

Den 21-årige dansker er blevet enig med Championship-klubben om ikke at forlænge aftalen, der udløber til sommer.

- Jeg har været i en god dialog med klubben omkring min udvikling, og vi er enige om, at det var bedst, at vi stoppede samarbejdet til sommer, siger Fisker til bold.dk.

Sæsonen startede ellers godt for Fisker, der var med førsteholdet på træningslejr i opstarten og i efteråret spillede cup-kampe mod Sunderland og Wolverhampton.

Men en skade og siden et trænerskifte har ændret på tingene for den 2,03 meter høje midtstopper, der er røget ned på U23-holdet igen.

- Det stillede mig i en ny situation, for jeg havde en rigtig godt forhold til den tidligere manager, og han viste, at han gerne ville bruge mig.

- Jeg har ikke fået den samme rolle under den nye manager. Jeg har både trænet og spillet med U23-holdet, siden jeg blev min skade kvit.

- Det har ikke været optimalt for mig, for jeg vil jo selvfølgelig gerne testes mod de bedste spillere og spille mod et førstehold, siger Fisker.

Danmark er en mulighed
Frederik Fisker tog til Nottingham Forest i 2014 fra Viborg som blot 16-årig og drog videre til Sheffield Wednesday i 2017.

Nu kan pilen dog godt pege mod den danske Superliga for Fisker, selvom han holder alle døre åbne.

- Jeg har lidt blandede følelser omkring det, for jeg har haft fem rigtig gode år herovre, hvor jeg har lært ekstremt meget.

- Men jeg føler, at jeg har brug for en klub, hvor jeg virkelig kan udvikle mig, hvor jeg både får spilletid, men som også har et højt teknisk niveau.

- Mange af de engelske League-klubber har meget fokus på fysikken, men jeg kan godt lide at spille fodbold og nyder at kunne spille den op fra bagkæden, nok også fordi jeg har fået min fodboldopdragelse i Danmark.

- Derfor kunne Danmark være interessant for mig, for jeg tror, det kunne give mig en del. Men jeg har ikke lagt mig fast på noget, så alt er stadig åbent.

Fisker håber at få en prøvetræning i hus i Superligaen for at kunne se niveauet an - og for at vise sig frem i hjemlandet, hvor han er et temmelig ubeskrevet blad.

- Jeg har ikke nogen ide om, hvordan niveauet og rutinerne er derhjemme, selvom jeg ser Superliga-kampe. Så en prøvetræning vil være ret fint for både mig og klubben, både så jeg kan se det hele an, og så klubben kan se, hvem jeg er.

- Jeg kommer ikke til at tage det første og det bedste, for det er et vigtigt spring for mig i min karriere lige nu, fastslår Fisker.

Frederik Fisker har syv U-landskampe for Danmark i bagagen.

sara@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren
Mandag 20. maj
Søndag 19. maj