Luk

Fisker skal møde Brøndby: Sindssygt specielt

| Sydbank Pokalen | 13 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 3,05 3,65 2,24
Oddset 3,05 3,60 2,25

Fremad Amager har trukket Brøndby i Sydbank Pokalen, og Kasper Fisker ser meget frem til opgøret, selvom han havde håbet på en lettere lodtrækning.

I sommer forlod Kasper Fisker Brøndby efter tre år på Vestegnen for i stedet at skrive kontrakt med Fremad Amager, og om en måneds tid kan han stå over for sine tidligere holdkammerater.

Ved torsdagens lodtrækning til Sydbank Pokalens ottendedelsfinaler trak Fremad Amager nemlig Brøndby, og selvom Kasper Fisker ikke selv overværede lodtrækningen, fornemmede han hurtigt, hvad udfaldet var blevet.

- Jeg så ikke lodtrækningen, men umiddelbart efter kunne jeg mærke på min telefon, at der skete ting og sager. Jeg kunne hurtigt fornemme, at det var Brøndby, vi havde trukket, og det viser også, at det er en speciel situation for mig og for dem, der følger mig og husker min tid i Brøndby.

- Jeg har hørt fra fans, spillere og venner, som synes, at det bliver sjovt at møde mig igen, og det er jeg da glad for, at folk ser frem til. Det bliver sindssygt specielt, men jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at det bliver uden ret mange fans, siger Kasper Fisker til bold.dk.

Havde håbet på en lettere modstander

Kasper Fisker vil ikke kalde Brøndby for en drømmelodtrækning, da han havde håbet på en mere overkommelig opgave rent sportsligt.

- Jeg ville hellere have trukket en lidt nemmere modstander, hvor chancerne for at gå videre havde været større, men når det nu blev en svær modstander, så er det selvfølgelig fedt, at det blev Brøndby.

- Jeg har lidt en blandet fornemmelse med det, og det er da noget, jeg skal tænke over. Lige da jeg hørte det i går, tænkte jeg, at det godt nok var en speciel situation, men det ender med, at jeg glæder mig til det og ser det som en oplevelse at hilse på gamle holdkammerater og sådan.

- Jeg ville gerne have gemt det, og det er både sportsligt, men især på grund af det med tilskuere. Men jeg er sikker på, at det stadig bliver en kæmpestor oplevelse, og jeg tror ikke rigtig, jeg ved, hvordan det bliver, før jeg står der, siger Kasper Fisker.

Midtbanespilleren er ikke i tvivl om, at Brøndby er favoritter mod Fremad Amager, men han tror på overraskelsen.

- Når vores hold spiller, tror jeg, alle kan se, at vi kan vinde over alle hold, men alle kan nok også se, at vi desværre også kan tabe til alle hold. Vi har selvfølgelig en chance, for på vores gode dage kan vi virkelig spille god fodbold og score en masse mål, siger han.

Kan ikke lade være med at grine

Kasper Fisker forsøgte i Brøndby at tage sig godt af de unge spillere, og han ser meget frem til nu at møde Jesper Lindstrøm, Morten Frendrup og co. på grønsværen.

- Jeg tror ikke, jeg kan lade være med at grine, når jeg siger god kamp til dem. Det bliver helt vildt specielt at møde de her unge gutter, som i den grad gør det sindssygt godt og har overhalet mig på det spillemæssige niveau.

- Jeg glæder mig til at møde de unge spillere, der kom op i spillertruppen, da jeg var på toppen inden mine skader. Jeg synes selv, jeg var god til at tage imod dem, og dengang var det mig, der var bedre end dem, men nu er de jo bedre end mig.

- Det bliver også meget sjovt, at der er vendt om, og det pludselig er mig, der virkelig skal være på dupperne for at følge med dem, siger Kasper Fisker til bold.dk.

Pokalkampen mellem Brøndby er endnu ikke fastlagt, men opgøret spilles imellem den 15. og 17. december i Sundby Idrætspark.


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

Dentovltemand2 11:15          
Mon ikke der kommer en særudgave af hans reality show om hvor meget fællesskabet betyder i de 2 arbejderklubber.
ligepå 12:04          
Gider man snart slappe af med Fisker og Brøndby.. Manden spillede kun 68 kampe for klubben.

Hardly a legend..
Barekaldmigdaddy 12:47          
Ligepå, det har ikke noget med, hvor mange kampe han spillede for Brøndby. Fisker var indbegrebet af Brøndby og blev meget hurtigt en yndling hos Brøndby fansene fordi han blødte gult og blåt. Han elskede fansene, klubben og hele den kæmpe familie Brøndby er, hvilket også blev påvist da han var villig til at gå laaaangt ned i løn for at blive i klubben.
Legende kan jeg måske godt give dig ret i han ikke er, men en større kulturbærer finder du sjældent.
Kompis 12:54          
Efter bare 3 år i klubben ud af 11 senior år, er han indbegrebet af Brøndby. Det er ikke meget man behøver at røvslikke omkring sig, før man kan blive legende i den klub. Opskriften er arbejd hårdt på banen og husk at sig man altid har været Brøndby i hjertet (men bare lige glemt at snakke højt om det).
MBL 12:57          
Opskriften er arbejd hårdt på banen og husk at sig man altid har været Brøndby i hjertet (men bare lige glemt at snakke højt om det).
Men så også lige at huske det, efter man har forladt klubben... og ikke gøre som Kamelen....
Dentovltemand2 13:47          
@MBL

Korrekt, FCK var jo helt vilde efter at lokke Fisker til klubben, det ved alle ....
1128KBH 20:53          
Man ved det er en sløj klub, når du kan røvslikke dig til en legendestatus selv når du er kronisk skadet, bare du sørger for nok interviews og reality-serier
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar