LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Fit Christian S. drømmer om udlandet

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Fit Christian S. drømmer om udlandet
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Christian Sørensen er endelig skadesfri, men tror umiddelbart ikke, at han bliver i Silkeborg, når hans kontrakt udløber denne sommer.

Silkeborgs kantspiller Christian Sørensen pådrog sig i januar et træthedsbrud i foden til træning og har siddet ude hele foråret.

Nu er kantspilleren tilbage i fuld træning, og han håber på spilletid i Silkeborgs sidste kamp på lørdag.

- Det ville ikke rigtig gro sammen, så det tog længere tid, end vi havde regnet med. Men jeg håber stærkt på, jeg kan være med i truppen og få noget spilletid i sidste kamp. Det ville være et lille plaster på såret efter sådan et forår, siger Sørensen til bold.dk.

- Det har været rigtig hårdt. Scanninger har skulle afgøre, hvornår jeg kunne få lov at gøre noget, og det har været virkelig frustrerende at være magtesløs. Jeg er gået skuffet ud fra sygehuset ved hver scanning.

- Det har været et spændende forår for holdet, og der havde været gode muligheder for spilletid, fordi der ikke var så mange spillere i truppen. Jeg spillede en okay del af efteråret, så det har været noget rigtig pis for at sige det lige ud.

23-årige Sørensen har kontraktudløb til sommer, og kantspilleren regner ikke umiddelbart med at blive i Silkeborg.

- Jeg ved ikke, hvilken vej Silkeborg vil gå, men jeg tror ikke, det er der, jeg skal kigge hen lige nu. Jeg skal først bevise mig igen, men om det bliver indland eller udland, ved jeg ikke.

- Det skal være et sted, hvor jeg får lov at spille fodbold, for jeg har siddet nok på bænken i min karriere. Der foregår nogle små ting i baggrunden, så jeg har nogle muligheder, hvis det ikke bliver i Silkeborg.

- Jeg kunne godt tænke mig at prøve at komme af sted til udlandet og udvikle mig som både fodboldspiller og menneske, men nu må vi se, hvad der sker.

Sørensen er startet inde syv gange for Silkeborg i denne sæson.

bold@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar