Luk

Fit Lyngby-profil mærker interesse udefra

| 3F Superliga | 4 kommentarer
Fit Lyngby-profil mærker interesse udefra
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - Lyngby
Superligaen Grundspil (17/02)
bet365 1,22 6,50 11,00
NordicBet 1,23 6,40 11,50
Oddset 1,23 5,90 12,50
YouBet 1,24 6,10 12,75

Lyngbys Frederik Gytkjær var flyvende i starten af denne sæson, og med kontraktudløb til sommer mærker han interesse udefra.

Frederik Gytkjær lagde ud som lyn og torden i denne sæson for Lyngby, og de mange flotte præstationer gik ikke ubemærket hen.

For selvom Gytkjær, hvis kontrakt med Lyngby udløber til sommer, senere på efteråret sled med fysikken, hvilket holdt ham ude i flere kampe, har han mærket godt med interesse efter den flotte sæsonstart.

- Jeg mærkede bestemt interessen i sommer og kan også godt mærke den nu, hvor jeg kun har et halvt år tilbage, siger Gytkjær til bold.dk.

- Jeg kan tale frit med de klubber, som er interesseret i mig nu, men er også i dialog med Lyngby om en ny aftale. Vi er ikke blevet enige, men det udelukker jeg ikke, at vi kan blive.

- Jeg arbejder på at komme i topform igen, så jeg kan vise mig fra min bedste side i foråret. Jeg er ikke i tvivl om, at der nok skal ende med at ske noget fint for mig.

To verdener i efteråret
Frederik Gytkjær åbnede sæsonen med fire mål i fire kampe, men overbelastningsskaden satte en bremser for den overbevisende start.

Det er derfor med blandede følelser, at offensivspilleren nu kan gøre status over de første 20 kampe i sæsonen.

- Efteråret var lidt to verdener. Jeg var rigtig godt kørende i de første otte kampe, hvor jeg både spillede godt og fik scoret en del mål, men så fik jeg en den skade, som holdt mig ude i nogle kampe.

- Jeg vendte tilbage i vores vigtige udekamp mod Silkeborg, men der var jeg nok ikke helt klar, men gjorde det i holdets tjeneste. Det er nemt at være bagklog, men den kamp skulle jeg ikke have spillet, for jeg nåede efterfølgende aldrig at blive helt klar i resten af efteråret.

- Vinterpausen er derfor kommet på et rigtig godt tidspunkt, og jeg skal bruge den til at komme tilbage i den fysiske forfatning, jeg var i i starten af sæsonen, hvor jeg fik vist, at jeg kan gøre en forskel i Superligaen.

Frederik Gytkjær vendte tilbage til Lyngby for et års tid siden efter en god tid i Norge.

Han er åben for at vende retur til udlandet, hvis muligheden byder sig. 

- Jeg tror, at stort set alle spillere drømmer om at komme til udlandet. Jeg har prøvet det før, og nu har jeg som 26-årig de bedste år foran mig, og jeg vil ikke udelukke noget i min nuværende situation.

- Dette forår bliver uden tvivl en interessant periode, og jeg føler, jeg står i en god position, især hvis jeg kan genfinde mit topniveau, som er det eneste, jeg koncentrerer mig om lige nu, siger Gytkjær til bold.dk.

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Mikkel Nøhr
Søndag 19. januar