Luk

Flamengo er mestre i Brasilien efter vild gyser

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Sao Paulo - Flamengo 2-1
Serie A
45' 1-0 Luciano Neves
52' 1-1 Bruno Henrique
59' 2-1 Pablo
Internacional - Corinthians 0-0
Serie A

Trods et 1-2-nederlag mod Sao Paulo kunne Flamengo lade sig hylde som brasilianske mestre efter en vanvittigt dramatisk sidste spillerunde.

Natten til fredag var det afgørelsens time i Brasilien, hvor både Flamengo og Internacional havde chancen for at snuppe mesterskabet i allersidste spillerunde.

Flamengo havde pole position og skulle bare slå Sao Paulo på udebane for at sikre sig guldet, men topholdet kom bagud i slutningen af første halvleg, da Luciano sender Sao Paulo i front.

Kort efter pausen lykkedes det Bruno Henrique at bringe balance i regnskabet, så mesterskabet igen blot var et enkelt mål væk, men det holdt ikke længe.

Efter knap en times spil sendte Pablo nemlig Sao Paulo foran med 2-1, hvilket også endte med at blive slutresultatet, og derfor kunne Flamengo blot kigge mod kampen mellem Internacional og Corinthians og håbe på hjælp fra sidstnævnte.

Med Flamengos uafgjorte resultat skulle Internacional altså pludselig bare vinde kampen for at overtage førstepladsen på målstregen, og værterne var uhyre tæt på.

Som nedenstående billede viser, scorede Internacional til 1-0 dybt, dybt inde i tillægstiden, men målet blev akkurat annulleret for offside, så det sluttede i stedet 0-0, og Flamengo forblev derfor et enkelt point foran Internacional og kunne lade jublen bryde løs.

Det er ottende gang i historien, at Flamengo vinder det brasilianske mesterskab.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 18. januar
Mandag 17. januar