LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Flamini så rødt i kneben Getafe-sejr

| La Liga | 1 kommentar
Highlights: Loic Remy og Getafe besejrede Valencia
Highlights: Rodrigo bliver matchvinder og Valencia går forbi Real
Flamini så rødt i kneben Getafe-sejr
Foto: Getty Images
Den tidligere Arsenal-spiller Mathieu Flamini fik to gule kort på tre minutter, men Getafe formåede alligevel at køre en 1-0-sejr i hus hjemme mod Espanyol. 

Søndag aften stod den på bundopgør i La Liga, da Getafe tog imod Espanyol. De to klubber var placeret som henholdsvis nummer 12 og 16 inden dagens opgør, men det var blot tre point, der adskilte dem. 

Midt i første halvleg var der pludselig stor glæde blandt hjemmepublikummet på lægterne, men det forstummede hurtigt, da det viste sig at Angel's mål blev annuleret af kampens dommer. 

Hjemmeholdet fortsatte dog med at dominere kampen, og skudstatistikken efter første halvleg var 9-0 i Getafes favør. Det havde dog ikke kastet mål af sig, og derfor stod det fortsat 0-0 ved pausetid. 

Kort inde i anden halvleg brød jubelen dog atter løs på Coliseum Alfonso Pérez. 

Den uruguayanske højreback sendte en kanonkugle af et frispark mod mål, og bolden røg hele vejen op i trekanten bag Pau Lopez i Espanyol-målet. Drømmemålet blev scoret i kampens 53. spilminut, og skabte stor glæde hos hjemmepublikummet. 

Kort tid efter føringsmålet fik hjemmeholdets fans dog igen lidt at tænke over. 

Den tidligere Arsenal-spiller Mathieu Flamini formåede nemlig at skrabe to gule kort sammen på mindre end fem minutter, og derfor blev hjemmeholdet reduceret til ti mand efter en times spil. 

Espanyol satte sig herefter på kampen og kom frem til flere gode chancer ved standardsituationer, men udligningen blev aldrig en realitet, og derfor vandt Getafe en kneben 1-0-sejr. 

Sejren betyder, at Getafe rykker op på tiendepladsen i La Liga, mens Espanyol fortsat er nummer 16.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Martin Schmidt

1 kommentar

InMSNwetrust 01:03          
Troede flamini var gået på pension- han er trodsalt den rigeste spiller i verden.
Tirsdag 22. januar