Luk

Flanagan med HBK-debut: Nydt hvert et minut

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Lyngby - HB Køge
NordicBet Liga (17/09)
Oddset 1,48 4,40 6,00
bet365 1,44 4,50 7,00

Jon Flanagan fik sin HB Køge-debut fredag aften, og det var en god oplevelse for englænderen, som har nydt hvert et minut i sin nye klub.

Jon Flanagan spillede hele kampen for HB Køge i 2-0-sejren over AC Horsens. Ja, det lyder stadig lidt besynderligt, at en tidligere Liverpool- og engelsk landsholdspiller er at finde i den danske 1. division.

Flanagan har blot været et par uger i HB Køge efter et par hektiske år uden meget spilletid, og derfor var det dejligt for ham, at han endelig kunne få minutter i benene igen.

Det fortæller han til HB Køges hjemmeside.

- Jeg kan ikke huske, hvor lang tid siden det er, at jeg sidst har spillet 90 minutter. Men det var dejligt at få 90 minutter i støvlerne, og nu skal der bare bygges på. 

- Det har været en god første uge, der kulminerer i dag. Jeg har nydt hvert et minut, siden jeg ankom, og drengene har virkelig været gode til at tage i mod mig. 

- Det var også vigtigt at få en god start, som vi kan skabe noget momentum på baggrund af og derfra bygge på. I første omgang har vi jo en kamp igen i næste uge, hvor vi også skal ud og præstere, udtaler Jon Flanagan.

28-årige Jon Flanagan har kontrakt med HB Køge frem til sommeren 2023. 


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september