Luk

Flemming P. nød stor FCN-interesse i Aarhus

| Sydbank Pokalen | 5 kommentarer

Infoboks

VSK Aarhus - FC Nordsjælland 1-2
Sydbank Pokalen
9' 0-1 Mohammed Diomande
41' 1-1 Jonas Andersen
61' 1-2 Simon Adingra

Flemming Pedersen oplevede stor interesse for FCN fra lokale, unge mennesker i kølvandet på pokalsejren over VSK Aarhus. Det var rigtig dejligt at se, siger han.

FC Nordsjælland spillede sig onsdag videre i Sydbank Pokalen med en 2-1-sejr ude mod VSK Aarhus, der til daglig spiller i 3. division.

Præstationen kalder Flemming Pedersen middelmådig, men FCN-træner glæder sig over sejren, og så fremhæver han noget af det, som pokalturneringen kan.

- Først og fremmest sejren. Det var vigtigt, at vi kom videre. Og så fik vi igen fordelt spilletid til hele truppen, hvor en spiller som Andreas Bredahl kan nævnes. Det er lang tid siden, han har været med, men han kommer ind i de sidste 10 minutter. Så vi får gjort truppen bredere, for nu er Bredahl igen med i folden, fordi han har arbejdet hårdt til træning.

- Og så var det også vigtigt at hilse på de få af vores fans, som var til stede. Det er meget vigtigt, at vi er en klub, der går ud og siger tak til vores fans, fordi vi vil gerne være nærværende i den henseende.

- Det er også værd at nævne alle de lokale unge mennesker, der henvendte sig efter kampen. Det er en del af charmen ved at komme ud til de her pokalkampe, og de anerkender spillerne, vil have taget billeder og kender FC Nordsjælland.

- I må gerne vinde alle kampene, undtagen mod AGF”, sagde de til os. Og samtidig spurgte de ind til, om vi stadig havde kontakt til Mikkel Damsgaard, som jo er blevet den helt store stjerne denne sommer. Så det var rigtig dejligt at se, at den danske ungdom kender til os, selv når vi er på besøg i Aarhus, siger Flemming Pedersen til fcn.dk.

FCN har søndag mulighed for at spille sig nærmere de fire hold, der ligger foran i 3F Superligaen, når FC København gæster Right to Dream Park.


Af Martin Schmidt
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober