Luk

Flemming P. om ACH-komet: Har FCN-dna

| Danmark | 18 kommentarer

Infoboks

Flemming Pedersen mener, at AC Horsens-kometen Jeppe Kjær har FC Nordsjælland-dna, men han vil ikke kommentere, hvorvidt klubben er ude efter angriberen.

AC Horsens-teenageren Jeppe Kjær har tidligere været til prøvetræning i Juventus, mens han på rygtebørsen bliver sat i forbindelse med storklubber som Ajax.

Den 16-årige angriber har angiveligt også spøgt i FC Nordsjælland, men det vil cheftræner Flemming Pedersen ikke kommentere.

Cheftræneren roser dog Kjær og siger, at han har FC Nordsjælland-dna.

- Det, som jeg har set til Jeppe Kjær i Superligaen, har vist, at han klart er en spiller med FC Nordsjælland-dna, og dem er der heldigvis en del af i Danmark, så vi ikke kun behøver kigge til udlandet eller Skandinavien, lød det fra Flemming Pedersen efter kampen mod FCK.

Forventede mere mod FCK
FC Nordsjælland tabte sidste runde til FC København med 1-2, og Flemming Pedersen var ikke helt tilfreds med kampen.

- Jeg havde forventet noget mere, for vi startede svagt med alt for lidt intensitet, og boldomgangen var langsom. Men som første halvleg skred frem, så det fint ud.

- I midten af anden halvleg så det ud som om, at FCK var ved at knække, og der tænkte jeg, at nu slog vi til. Det var planen, og det var også et par muligheder i den periode.

- Men så var jeg meget negativt overrasket over, at vi i de sidste ti minutter blev for passive, og vi så trætte ud, selvom der kom nye spillere ind. Det var jeg meget utilfreds med, siger FCN-træneren.

Skal markere sig mere i top seks
Flemming Pedersen har set flere positive ting i denne sæson, men han ønsker alligevel, at FC Nordsjælland skal markere sig mere i top seks.

- Jeg går på ferie med en god fornemmelse. Vi har overordnet haft en god sæson, hvor vi kom med i top seks, som var vores mål.

- 14 ud af 28 spillere er kommet ind i truppen i løbet af denne sæson, og ét af vores mål har været integration på holdet. Vi kan sætte flueben ud for mange af vores mål.

- Det har været en stor skuffelse igen, at vi ikke har været mere markante i top seks. Vi kan komme med mange forklaringer, men faktum er, at vi skal skabe bedre resultater i top seks, siger Flemming Pedersen.

FC Nordsjælland slutter som nummer seks i mesterskabsspillet 

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Sara Margren
Onsdag 5. august
Tirsdag 4. august