Luk

Flere røde kort i CL: Vildt sammenstød i Porto

| Champions League | 8 kommentarer

Bølgerne gik voldsomt højt i anden halvleg af kampen mellem Atletico Madrid og Porto, hvor der blev uddelt flere røde kort. Her kan du se episoderne.

Der var et Champions League-avancement på spil, da Atletico Madrid og Porto mødtes tirsdag aften.

Det var til at mærke på intensiteten, der i anden halvleg kom fuldstændig i vejret, efter Atletico Madrids Yannick Carrasco fik rødt kort, da han væltede en Porto-spiller.

Kort efter fik Portos Wendell et direkte rødt kort for en hård tackling, og derefter brød der voldsomme scener ud, hvor lejrene fløj mellem hinanden, hvilket resulterede i flere røde kort til aktører, som ikke var på banen.

Kampen endte 3-1 til Atletico Madrid, som altså tog billetten videre i Champions League, mens Porto må nøjes med tredjepladsen og Europa League.

Du kan se episoderne i videoen herover.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

FalconLFC 23:15          
Jeg mindes ikke nogensinde at have set et så usympatisk mandskab som Atletico. Jeg kan ikke finde på noget positivt at sige om dem.
Slettet(131929211912) 23:15          
Hold nu op hvor er Atletico et ulækkert hold. Det er ikke underligt at de fleste hader dem.
Cholo 23:22          
Elsker elsker elsker elsker elsker det! Skøn Atleti kamp. Professionel og passioneret indsats. Til alle jer som sviner Atleticos spillestil, det skal I være velkommen til, men hvor er det fedt og befriende at ikke alle spiller tika taka…MEN i dag var det altså porto som får æren af at være "svinene" og det byder jeg som Atleti mand velkommen. Hvis man kan give må man også kunne tage.
Kapslock 23:28          
Cholo

Tro på det. Vi har set highlights, så den kan du ikke bilde nogen ind. Men tillykke med avancement. I øvrigt spiller I dødsygt fodbold, men det er nu ikke derfor, jeg har det svært med Atletico Madrid.
Balder24 00:11          
Atletíco køber jo mange Porto spillere, så mon ikke Porto spillerne bare ville vise sig frem for Simeone ??
Vince71 00:15          
Ud fra de kampe Chelsea spillede mod begge hold sidste år kan jeg ikke en gang sige at dette er overraskende..
KnoldSparkeren 00:34          
Ingen sympati for den klub. Defensiv fodbold kan man mene hvad man vil om, men alt andet end deres fodbold er forfærdeligt. Ville have foræret Milan 3 mål til sidst, hvis det betød de gik videre i stedet for.
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar