Luk

Flick har udtaget sin første landsholdstrup

| Tyskland | 2 kommentarer

Infoboks

Hansi Flick er ny landstræner for det tyske landshold, og fredag udtog han sin første trup. Han har tre nye ansigter med i truppen.

Tyskland har siden VM-slutrunden i Tyskland haft Joachim Löw som landstræner, men nu er det hans tidligere assistent Hansi Flick, der har overtaget roret.

Forud for Tysklands tre kvalifikationskampe til VM i Qatar mod henholdsvis Liechtenstein, Armenien og Island har han udtaget sin første landsholdstrup, og her er der blevet plads til tre nye ansigter.

Således har Flick udtaget Karim Adeyemi fra RB Salzburg, hvis talent Brøndby fik en smagsprøve på i deres Champions League-kampe mod de østrigske mestre, Nico Sclotterback fra Freiburg og David Raum fra Hoffenheim.

Alle kan de få deres debut den 2. september mod Liechtenstein, ligesom Florian Wirtz fra Bayer Leverkusen, der har været udtaget før, men stadig har sin første landskamp til gode.

Desuden forlyder det ifølge avisen Zeit, at Flick vil stille med en fireback-kæde frem for det tre, som Löw stillede med under sommerens EM-slutrunde.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 24. oktober