Luk

Flick roser Simeone: Europas bedste forsvar

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Salzburg
Champions League gruppe A (25/11)
Oddset 1,20 7,50 11,50
bet365 1,18 7,50 13,00

Bayern München-cheftræner Hansi Flick har store roser til Atletico Madrid-træner Diego Simeone, inden de to står over for hinanden i Champions League.

Onsdag aften mødes Bayern München og Atletico Madrid i Champions League, og fra Bayern München bliver der inden kampen sendt roser mod Madrid.

Bayern-træner Hansi Flick mener nemlig, at Diego Simeone har skabt stor udvikling i Atletico Madrid, som han mener har Europas bedste defensiv.

- Diego Simeone har været i Atletico i ni år, hvis jeg ikke tager fejl, og han har udviklet holdet positivt og de har den bedste defensiv i Europa, siger Flick ifølge Marca på et pressemøde inden kampen.

Bayern München og Atletico har mødt hinanden seks gange tidligere. Fire gange er for relativt nyligt, hvor man i 15/16-sæsonen mødte hinanden i semifinalerne, hvor Atletico gik videre på reglen om udebanemål.

Sæsonen efter vandt hvert hold 1-0 i en kamp hver i gruppespillet, og selv om de tidligere kampe ikke fylder hos Flick, så er der godt kendskab til modstanderen.

- Jeg tænker ikke på fortiden, jeg tænker onsdagens modstander. Vi har studeret dem, kender deres styker og svagheder.


Af Jonas Dalgård
Mandag 23. november