Luk

Flindt Bjerg i SIK: Scouter videre for Gladbach

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Christian Flindt Bjerg glæder sig over, at han kan beholde sit job som scout i Gladbach samtidig med, at han skal være assistent i Skive IK.

Christian Flindt Bjerg blev fredag præsenteret som ny assistenttræner i Skive IK, og han glæder sig over sit nye job, som han kan passe ved siden af sin nuværende tjans som scout for Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach.

Det siger han til Nordjyske.

- De henvendte sig i weekenden, og så er det egentlig gået rimeligt hurtigt med at få det hele på plads, og samtidig passer det også med, at jeg kan beholde mit job som scout for Borussia Mönchengladbach, og det er jeg virkelig glad for, siger han og tilføjer:

- 1. division bliver igen endnu mere konkurrencedygtig, og Skive har ikke det største budget, men klubben har vist, at man med god scouting og en god kultur alligevel kan spille med mod de bedste.

Flindt Bjerg mener, at fodbolddanmark har fået øjnene op for, at der er gang i noget godt i Skive efter holdets femteplads i 1. division.

Skive-assistenten har tidligere trænet i Thisted, AGF U19 og Vejgaard, og som spiller var han forbi udlandske klubber som Karlsruher, Lugano, FC Tirol, Viking og Odd Greenland.


Af Jonas Dalgård
Søndag 9. august