LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Flø chokeret og skuffet over bænkplads

| Superligaen | 5 kommentarer
Vendsyssel-træner om rødt kort: Dumt og urutineret
Horsens vinder sikkert over Vendsyssels ti mand
Gyldne minutter for Horsens: Drost og Mads Juel Andersen sender nyrehug til Vendsyssel
Op ad bakke for Vandsyssel: Thorsteinsson ser rødt efter godt en halv time
Vendsyssel-træner efter nederlag: 'Vi havde fortjent ét point' - se interviewet her
Flø chokeret og skuffet over bænkplads
Foto: Getty Images

Nicolai Flø er chokeret og skuffet over sin bænkplads i Vendsyssels kamp mod FC Midtjylland mandag, men vil gøre alt for at blive førstevalg igen.

Da Vendsyssel mandag indledte deres forårssæson i Superligaen, var det med Michael Tørnes mellem stængerne og Nicolai Flø på bænken.

Flø var fast mand i efteråret, og han blev da også overrasket over vragningen.

- Jeg fattede det selvfølgelig ikke og syntes ikke, det var den rigtige beslutning overhovedet. Det har heller ikke ligget i kortene, at jeg skulle sidde på bænken før for en uge siden, siger Flø til bold.dk.

- Normalt i ugen før premieren spiller man jo gerne hele kampen, men der valgte de så, at vi skulle spille en halvleg hver. Der kunne jeg godt se, at det nok bar hen imod, at de ville prøve ham i stedet.

- Der sprang bomben for mig, kan man sige. Det havde jeg godt nok ikke regnet med, og det var selvfølgelig lidt af et nederlag.

- Jeg var meget chokeret og skuffet. Jeg føler, jeg har haft en god opstart, og den sidste kamp jeg spillede, fik vi det vel nok største enkeltstående resultat i klubbens historie, da vi vandt i Brøndby.

Fra stort år til stor skuffelse
23-årige Nicolai Flø har spillet fast i Vendsyssel det sidste halvandet år og var derfor også med til at rykke op i Superligaen.

Derfor er mandagens bænkplads ekstra bitter.

- Jeg har nok været en af de større skikkelser i 2018, så det var godt nok hårdt at se til fra bænken i går, siger Flø.

- 2018 var jo fantastisk. Vi sluttede 1. division af med at rykke op, og vi sluttede Superliga-halvsæsonen af med at vinde på Brøndby Stadion.

- Jeg har jo spillet halvandet år i træk uden at misse en ligakamp, så det har bare været en lang opadgående kurve, som jeg havde regnet med skulle fortsætte i foråret. Nu kan det kun gå opad herfra.

Tørnes er mere verbal
Nicolai Flø har af cheftræner Jens Berthel Askou fået at vide, at Michael Tørnes er tilvalgt på grund af hans mere verbale egenskaber.

- Tørnes og jeg er som udgangspunkt meget forskellige. Han har en del rutine, og han er meget verbal, og træneren ville gerne have en, der kunne være lidt mere efter spillerne.

- Jeg respekterer selvfølgelig hans beslutning, men jeg er ikke enig i, at jeg ikke kan være verbal.

Flø vil kæmpe alt det, han kan, for at få flere spilminutter i indeværende sæson.

- Det er jo lidt ekstra tungt, fordi det jo er på målmandsposten, og han får nok ikke kun én kamp. Men jeg har så meget tro på mig selv, at hvis jeg fortsætter med at vise mig frem til træning, skal jeg nok komme ind og spille igen. Så kan han ikke blive ved at holde mig ude.

- Jeg er klar, hvis træneren får brug for mig, og det håber jeg snart, han får.

Nicolai Flø har spillet 61 kampe for Vendsyssel. Han kom til fra Silkeborg i sommeren 2016.

sara@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren
Lørdag 25. maj