Luk

Flores og co. sænkede stjernerne fra Brasilien

| Venskabskampe | 2 kommentarer
Flores og co. sænkede stjernerne fra Brasilien
Foto: Getty Images

Den tidligere AaB'er Edison Flores var med fra start, da Peru tidligt onsdag morgen dansk tid slog Brasilien med 1-0 i en testkamp. Luis Abram scorede målet.

Tidligt onsdag morgen dansk tid var Brasilien oppe imod Peru i en testkamp i Los Angeles, og brasilianerne kom med en stærk trup til opgøret.

I startopstillingen huserede Ederson, Casemiro, Roberto Firmino, David Neres, Philippe Coutinho og Richarlison, så brasilianerne måtte anses som favoritter mod Peru, der havde den tidligere AaB'er Edison Flore med fra start.

Brasilien var da også dominerende før pausen og havde bolden klart mest – men de to hold havde lige mange skud inden for rammen. Det blev til én i hver ende.

Edison Flores stod for peruvianernes store mulighed, men Ederson kom godt ned til afslutningen og reddede. I den anden ende var det Richarlison, der kom tættest på.

I anden halvleg vendte kampbilledet en smule. Peru fik bedre fat, selvom folk som Neymar og Fabinho blev sat i spil hos brasilianerne.

Overtaget gav pote med fem minutter tilbage af opgøret, da Luis Abram steg op til et frispark fra Yoshimar Yotun og headede bolden forbi Ederson i kassen.

Brasilien kunne ikke slå tilbage og led altså et 0-1-nederlag.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

ChelseaFCFan 07:43          
Fedt!
ManchesterIsBlue 08:19          
Dejligt, så fik Peru revanche i mod Brasilien. Sidste gang vandt Brasilien over dem i Copa America 3-1. Dog får de kun revanche i en venskabskamp.
Fredag 20. september