Luk

Flot AC-kasse reddede Malmö mod bundprop

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Anders Christiansen scorede det eneste mål, da Malmö FF slog AFC Eskilstuna 1-0 i Allsvenskan.

Anders Christiansen, Jonas Knudsen og Lasse Nielsen startede alle på banen, da Malmö FF søndag aften var på besøg hos AFC Eskilstuna.

Danskerklubben lå før kampen på andenpladsen og var favoritter mod værterne, som inden kampen lå sidst i Allsvenskan og blot havde hentet ét point i de seneste seks kampe.

Malmö FF sad tungt på opgøret før pausen, men de kunne ikke få omsat spil og chancer til mål- Hjemmeholdet havde intet at komme med, og derfor var det fortsat målløst, da de to hold gik til pausen.

Kampbilledet fortsatte efter pausen, og det begyndte derfor mere og mere at ligne en målløs affære i kampen mellem top og bund.

Anders Christiansen, der fik comeback efter en kort skadespause, ville det dog anderledes, og otte minutter før tid sørgede han for, at Malmö kom i front. Eric Larsson sendte et indlæg i feltet, som danskeren fik hovedet på, og flot styrede han føringsmålet i kassen.

Det blev kampens eneste scoring, og Malmö FF rykkede derfor op på siden af Djurgården i toppen af Allsvenskan, mens AFC Eskilstuna er isoleret i bunden.

Den svenske danskerklub skal næste gang i aktion på torsdag, hvor FC København kommer på besøg i Europa League.

Andetsteds var der danskermøde i Allsvenskan, da Norrköping besøgte Falkebergs. Gæsterne havde Kasper Larsen og Rasmus Lauritsen med, mens hjemmeholdet startede med Marcus Mathiesen. Den kamp vandt Norrköping 2-0.

Lasse Vibe blev tidligere søndag indskiftet med 20 minutter igen, da IFK Göteborg spillede 0-0 mod Häcken, mens Frederik Holst og Kevin Stuhr Ellegaard så til fra bænken, da Elfsborg og AIK Stockholm spillede 1-1.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober