Luk

Flot Augsburg-præstation i danskeropgør

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Augsburg - Stuttgart 4-1
Bundesliga
7' 0-1 Chris Führich
30' 1-1 Reece Oxford
53' 2-1 Jeffrey Gouweleeuw
72' 3-1 Florian Niederlechner
81' 4-1 Alfred Finnbogason

Augsburg vandt 4-1 hjemme mod Stuttgart i Bundesligaen søndag aften. Mads Pedersen spillede for hjemmeholdet, men Wahid Faghir kom ind for gæsterne.

Der var dømt danskeropgør, da Augsburg tog imod Stuttgart i den nederste halvdel af Bundeligaen.

Hjemmeholdet kom til kampen med Mads 'Mini' Pedersen på venstreback, mens den tdiligere Lyngby-stopper Frederik Winther var med på bænken.

Gæsterne fra Stuttgart havde ingen danskere i startelleveren, men både Nikolas Nartey og Wahid Faghir sad på bænken.

Augsburg skulle forsøge at spille sig tættere på overlevelse med en sejr, da Bundesligaens 16.-plads blot havde fået seks point i de første ni kampe. Stuttgart havde ti point inden dagens kamp, hvilket rakte til en 13.-plads.

Det var gæsterne der kom bedst fra start, da Chris Fuhrich efter syv minutter trak flot ind i banen fra højresiden. Han bankede bolden fladt i kassen, med en afslutning der sad klistret op af den højre stolpe.

Det var en god start for Stuttgart, og udeholdet havde da også bolden mest i første halvleg. Det var dog hjemmeholdet, der havde hovedparten af chancerne.

Dda der var spillet en halv time, gik den ikke længere for gæsterne.

Augsburg fik et hjørnespark, og Arne Maier slog en god bold ind på kanten af det lille felt.

Her steg engelske Reece Oxford smukt til vejrs for hjemmeholdet, og så pandede midtstopperen ellers 1-1-målet i kassen, hvilket også var stillingen ved pausen.

Faghir-entre kunne ikke redde Stuttgart

Stuttgarts spilovertag fortsatte i anden halvleg, men det var stadig Augsburg, der var farligst.

Efter 53 minutter lykkedes det så hjemmeholdets anfører, Jeffrey Gouweleeuw, at score i sin kamp nummer 150 for klubben.

Den hollandske forsvarsspiller headede bolden i mål, efter holdkammerat Ruben Vargas havde fået hovedet på et hjørnespark.

2-1-føringen ændrede bestemt ikke på kampbilledet, og ti minutter senere var Alfred Finnbogason tæt på at score til 3-1 efter en god kontra, men en forsvarsspiller kom imellem til sidst.

Efter 67 minutter kom Wahid Faghir så på banen for gæsterne for femte kamp i træk, da de jagtede en udligning.

Det var dog endnu engang hjemmeholdet der lavede målene, og fem minutter efter Faghirs entre blev det 3-1 til Augsburg, da indskiftede Florian Niederlechner dukkede op efter en høj frisparksbold og satte bolden i kassen.

Med ti minutter igen blev kampen for alvor lukket, da Finnbogason bankede bolden faldt i kassen fra kanten af feltet til 4-1.

Kampen endte 4-1, og Mads 'Mini' Pedersen fik 85 minutter på banen for sejersherren, men Faghir ikke kunne gøre meget ved resultatet i sine 23 minutter på banen. Frederik Winther og Nikolas Nartey så hele kampen fra bænken.

Med sejren er Augsburg tæt på at slippe over stregen, mens Stuttgart nu blot er ét point fra dagens modstander nedrykningsstregen. 


Af Tobias Bladt Haarder
Mandag 17. januar
Søndag 16. januar