Luk

Flot kanonkugle bragede Brighton videre

| FA Cup | 0 kommentarer

Et forrygende langskudsmål af Yves Bissouma grundlagde 2-1-sejren for Brighton mod Blackpool i FA Cup'en. Kenneth Zohore og Millwall røg ud mod Bristol.

Premier League-mandskabet Brighton skulle lørdag eftermiddag forsøge at spille sig i ottendedelsfinalen af FA Cup'en.

For at det kunne blive en realitet, så skulle de dog besejre Blackpool fra League One først.

Den plan startede godt midtvejs i første halvleg, da Brightons Yves Bissouma leverede en fortryllende scoring fra omkring 30 meters afstand.

Midtbanespilleren fra Mali fik plads til at lægge bolden til rette for sig, inden han tordnede den op i det fjerneste hjørne.

De undertippede gæster fik dog svaret igen i tillægstiden af første halvleg, da de brød bolden højt på Brightons banehalvdel.

Herfra gik angrebet over venstre side, hvilket endte med et indlæg fra Luke Garbutt, som Gary Madine smed sig frem til og flugtede med det yderste af foden i nettet.

Flot scoring af League One-mandskabet, der kunne gå til pause med 1-1 mod Brighton.

Glæden varede til det 58. minut, hvor Brighton igen bragte sig foran på et langskud.

Denne gang var det Steven Alzate, der tog chancen fra distancen. Scoringen nåede slet ikke den flotte 1-0-scoring i forhold til kvalitet, men den sneg sig alligevel i nettet via en afretning fra Blackpool-forsvaret.

Denne gang lykkedes det dog ikke for Blackpool at svare igen, hvorfor Brighton er klar til ottendedelsfinalen af FA Cup'en, hvor de møder vinderen af søndagens opgør mellem Brentford og Leicester.

Samtidigt med dette opgør spillede Kenneth Zohore de første 63 minutter, da Millwall røg ud af pokalturneringen efter et nederlag på 0-3 mod Bristol City.


Af Andreas Roesen
Mandag 8. marts